Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Uutuuksia pelikentille
Valloita pelikentät vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Jalkapallo kategoriat

Jalkapallo

Jalkapallo on vauhdikas urheilulaji, joka kehittää monipuolisesti ketteryyttä, koordinaatiokykyä sekä aerobista- ja lihasvoimaa. Jalkapallo on lajina sosiaalinen, joten siinä pääsee nauttimaan myös joukkuehengestä ja kilpailusta. Jalkapallo on myös varustuksen kannalta yksinkertainen laji – siinä ei tarvita suurta määrää varusteita. Peliin tarvitaan luonnollisesti pallo sekä kaksi jalkapallomaalia. Pelaaja tarvitsee myös lajiin erityisesti tarkoitetut jalkapallokengät. Sääntöjen ja turvallisuuden vuoksi pelaajalla on kentällä oltava lisäksi asianmukainen vaatetus ja säärisuojat.

Jotta peli luonnistuu, jalkapalloilija tarvitsee hyvän jalkapallon. Jalkapallon on mittasuhteiltaan noudatettava tiettyjä standardeja. Jalkapalloista löytyy erilaiset koot aikuisille ja lapsille – aikuisten jalkapallo on yleensä kooltaan 5, junioreiden jalkapallo 3 tai 4. Jalkapalloissa on eroja myös materiaalin ja muiden ominaisuuksien, kuten lämmön- ja säänkestävyyden, suhteen. Osa jalkapalloista soveltuu paremmin ulkokäyttöön kaikille alustoille, osa taas enemmän sisäkäyttöön kovemmille alustoille ja tekonurmelle. Omaan käyttöön soveltuvan jalkapallon valintaan kannattaa pyytää apua asiantuntevalta myyjältä.

Jalkapallokengät ovat kiistatta jalkapalloilijan tärkein varuste. Jalkapallokenkiä löytyy runsaasti erilaisia ja olennaista onkin valita juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivat pelikengät. Oikeanlaisilla kengillä pelaaja parantaa suoritustaan ja säästyy polvi- ja nilkkavaurioilta. Tarkoituksenmukaisesti valitut kengät säilyvät lisäksi pidempään käyttökelpoisempina. Jalkapallokenkien valintaan vaikuttaa ensi sijassa pelialusta, pelityyli ja omat mieltymykset. Jalkapallokengät on luokiteltu erilaisilla kirjainkoodeilla pohjavaihtoehtojen mukaan: SG, FG, AG, TF ja IC.

Jotta pelikentällä liikkuminen olisi miellyttävää, jalkapallossa kevyt, hengittävä ja istuva vaatetus on avainasemassa. Lämpimään pelisäähän ja sisätiloissa pelatessa riittää yleensä ilmava, teknisestä materiaalista valmistettu t-paita ja väljät shortsit. Viileämmällä säällä shortsien alle voi pukea vartalonmyötäisemmät trikoot lisälämmikkeeksi. Myös napakasti istuvat ja hengittävästä materiaalista valmistetut verkkarihousut toimivat viileämmillä pelisäillä. Kylmemmällä säällä t-paidan alle tai päälle voi pukea toisen paidan tai istuvan takin. Jalkapalloilija tarvitsee lisäksi myös tukevat ja riittävän ylös tulevat jalkapallosukat, jotka puetaan säärisuojien päälle.

Olitpa sitten kokeneempi jalkapallon harrastaja tai aloitteleva palloilija, suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi varusteet jalkapalloon. Löydät meiltä laadukkaat ja tyylikkäät jalkapallovaatteet sekä parhaat jalkapallokengät huippubrändeiltä, kuten Nike, adidas, PUMA ja Pro Touch. Suuresta valikoimastamme löydät myös kestävät säärisuojat, jalkapallosukat, jalkapallot, maalivahdin hanskat sekä muut tärkeät varusteet jalkapalloon. Vaatteiden ja varusteiden valintaan saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tutustu valikoimaan, löydä etsimäsi ja valloita pelikentät omalla tyylilläsi!