Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.The North Face

The North Facelta laatua ja teknisyyttä ulkoiluun.

The North Face kategoriat

The North Face

The North Face on 1960-luvulta saakka ollut yksi merkittävimmistä ulkoilu- ja retkeilyvaatteiden edelläkävijöistä. The North Face aloitti tiensä pienenä vuoristokiipeilyyn erikoistuneena liikkeenä, mutta ajan myötä brändi on noussut huipputason retkeilijöiden, talviurheilijoiden ja ulkoilun harrastajien suosikiksi. Tänä päivänä The North Face tunnetaan ulkoiluvaatteista ja -varusteista, jotka erottuvat korkealla suorituskyvyllään ja tyylikkäällä designillaan. The North Face -vaatteet ja -varusteet hyödyntävät innovatiivisia materiaaliratkaisuja, jotka ovat syntyneet vuosikymmenten tuotekehityksen ja testauksen tuloksena. Ne on suunniteltu kestämään, suojaamaan ja pitämään kantajansa lämpimänä kaikkein vaativimmissakin sääoloissa ja maastoissa. On sanomattakin selvää, että The North Face -vaatteet ja -varusteet sopivat täydellisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Suuntasitpa sitten Alpeille laskettelemaan tai lähimetsään kävelylle, The North Facen valikoimasta löydät parhaat vaatteet ja varusteet. Brändin valikoimasta löydät runsaasti erilaisia vapaa-aikaan ja ulkoiluun sopivia takkeja, kuten kuoritakkeja, parkatakkeja, laskettelutakkeja ja untuvatakkeja. The North Face -takit lämmittävät, suojaavat ja tuovat tyylisi urbaania outdoor-henkeä. Brändin valikoimasta löytyy myös runsaasti lasketteluun ja monipuoliseen ulkoiluun soveltuvia housuja. Myös lämpimät ja tyylikkäästi leikatut paidat kuuluvat The North Facen suosikkituotteisiin. Vaativissa sääoloissa ei tule myöskään unohtaa oikeanlaisia asusteita ja varusteita. The North Face tarjoaakin myös lämpimät ja laadukkaat päähineet, käsineet ja reput.

Etsitkö tyylikkäitä ja kestäviä ulkoiluvaatteita? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat The North Face -vaatteet ja -varusteet. Etsitpä sitten tyylikästä laskettelutakkia tai kestävää cityreppua, The North Facen valikoimasta löydät etsimäsi. Brändin valikoima päivittyy aina halutuimmilla uutuuksilla ja kauden tyylikkäimmillä väreillä. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa The North Face -vaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos viihdyt ulkoilun parissa, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet. Tutustu ulkoilun, retkeilyn ja laskettelun lajivalikoimiin.

Arvostelut: The North Face

4.57/5

Perustuu 95 arvosteluun