Sisältöön

Rukka

Toiminnallisuus, mukavuus ja turvallisuus ovat Rukka-tuotteiden avainominaisuuksia jo vuodesta 1950.

Rukka


"Suomen olympiajoukkue nousee heinäkuussa Pariisin stadionille. Seison heidän rinnallaan partnerina, tuen heitä kun he astuvat varjoista valoon - aivan kuten olen aina tukenut.“

- Partnerisi olympialaisissa, Rukka

Rukka kategoriat

Rukka

Rukka on kotimainen vapaa-ajan ja urheiluvaatteiden osaaja. Rukka keskittyy pitkälti ulkoiluun, hiihtoon ja juoksuun soveltuviin vaatteisiin ja asusteisiin. Brändin valikoimaan kuuluu paljon erilaisia takkeja, ulkoiluhousuja, paitoja, päähineitä ja käsineitä. Jo 1950-luvulla perustetulla Rukalla on pitkät perinteet toiminallisten ja suojaavien teknisten vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Säänkestävät ja lämpimät Rukka-vaatteet ovat kuin luotu Suomen vaihteleviin sääoloihin ja neljään erilaiseen vuodenaikaan. Loistavien materiaalien lisäksi Rukka-vaatteet tunnetaan ainutlaatuisen mukavasta istuvuudesta ja tyylikkäästä muotokielestä. Rukka-vaatteet suosivat klassisia ja ajattomia leikkauksia sekä hillittyjä yksityiskohtia. Brändin vaatteet ovat värimaailmaltaan raikkaita ja energisiä – ne tuovat piristystä niin hämäriin talvikuukausiin kuin sateisiin kevätpäiviinkin.

Millaiset Rukka-vaatteet sopivat parhaiten sinun käyttöösi? Jos harrastat retkeilyä tai ulkoilua, Rukan valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia säänkestäviä takkeja ja housuja. Esimerkiksi tuulen- ja vedenpitävä Rukka-kuoritakki on monikäyttöinen valinta niin laskettelumäkeen kuin ympärivuotisille kävelylenkeillekin. Kun taivaalta vihmoo vettä, klassinen Rukka-sadetakki on paras valinta. Talven urheiluharrastuksia varten kannattaa hankkia kuoritakin alle myös hengittävä Rukka-aluskerrasto sekä lämmin Rukka-fleece-asu. Jos etsit takkia kaikkein kylmimpiin sääoloihin, valitse vanulla tai untuvalla topattu Rukka-talvitakki. Maastohiihdon harrastajille brändin valikoimasta löytyvät myös huippulaadukkaat Rukka-hiihtopuvut. Rukan valikoimasta löytyy myös runsaasti tyylikkäitä, toimivia ja mukavia vapaa-ajan vaatteita ja asusteita.

Haluatko löytää tyylikkäät ja toimivat vaatteet kaikkiin sääoloihin? Intersportista löydät laajan valikoiman monikäyttöisiä Rukka-vaatteita aktiiviseen vapaa-aikaan ja urheiluun. Olipa mielessäsi laadukas hiihtopuku, lämmin talvitakki tai mukava vapaa-ajan oloasu, Rukan valikoimasta löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Rukka-vaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu ulkoilun, retkeilyn ja laskettelun lajivalikoimiin.

Arvostelut: Rukka

4.36/5

Perustuu 139 arvosteluun