Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Luhta

Luhta on kotimainen ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden osaaja, joka ihastuttaa ajattomalla muotokielellään ja ensiluokkaisilla materiaaleillaan.

Luhta kategoriat

Luhta

Luhta on kotimainen ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden osaaja, joka ihastuttaa ajattomalla muotokielellään ja ensiluokkaisilla materiaaleillaan. Alkujaan hiihtoon suunnitelluista vaatteista tunnetuksi tullut Luhta tunnetaan erityisesti korkealaatuisten ja kestävien teknisten materiaalien vahvana osaajana. Perinteikkään brändin valikoimaan kuuluu hiihto- ja lasketteluvaatteiden lisäksi nykyisin myös laaja kirjo fitness-lajeihin, ulkoiluun sekä rentoon citykäyttöön sopivia vaatteita ja asusteita. Brändin design on yksinkertaisen tyylikästä, minkä vuoksi Luhdan vaatteita on helppo yhdistellä mihin tahansa asukokonaisuuteen. Luhdan erityisosaamista ovat myös taidokkaat ja tyylikkäät leikkaukset, joiden ansioista merkin vaatteet istuvat täydellisesti niin hoikalle kuin kurvikkaallekin vartalotyypille. Luhta on mukavaa ja monikäyttöistä arki- ja urheilumuotia parhaimmillaan.

Luhdan valikoimasta löytyy runsaasti pehmeitä ja tyylikkäitä huppareita, toppeja, teknisiä urheilupaitoja, housuja sekä päähineitä ja muita asusteita. Brändin valikoima keskittyy pitkälti naisten vaatteisiin ja asusteisiin, mutta Luhta-vaatteita on saatavilla myös miehille ja lapsille. Luhta tunnetaan myös laadukkaista ja pelkistetyn tyylikkäistä takeista, joista löytyy vaihtoehtoja niin urheiluun kuin vapaa-ajan käyttöön. Saatavilla on laaja valikoima softshell-takkeja, toppatakkeja, tuulitakkeja kuin kaikkein kylmimpiin sääoloihin soveltuvia untuvatakkejakin. Niin rentoon citytyyliin, ulkoiluun, lasketteluun kuin hiihtoonkin suunnatut Luhta-takit on varusteltu säänkestävällä pintamateriaalilla, lämmittävällä vuorikankaalla sekä loistavilla teknisillä yksityiskohdilla, jotka tekevät takista entistäkin toimivamman. Luhta suosii takeissa hillittyä skandinaavista värimaailmaa, mutta takeista löytyy aina myös ajankohtaisia trendisävyjä sekä kuoseja.

Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki klassisen tyylikkäät Luhta-vaatteet ja -asusteet urheiluun sekä vapaa-aikaan. Olipa sinulla etsinnöissä sitten säänkestävä Luhta-talvitakki tai tyylikkäät Luhta-ulkoiluhousut, Intersportista löydät aina ajankohtaisimmat mallit kuhunkin käyttökäyttötarkoitukseen. Suuresta valikoimastamme löytyvät sekä naisten Luhta-talvitakit, että miesten Luhta-talvitakit aina kauden tyylikkäimmissä väreissä ja kuoseissa. Intersportin valikoimasta löydät myös kestävät ja mukavat lasten Luhta-vaatteet kaikkiin sääolosuhteisiin. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivimman takin valinnassa tai etsit tiettyä väriä tai mallia, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa Luhta-vaatteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi. Mikäli pidät klassisesta urheilumuodista, tutustu myös muiden huippubrändiemme valikoimiin. Katso esimerkiksi Peak Performance, Helly Hansen, adidas ja McKINLEY.

Arvostelut: Luhta

4.27/5

Perustuu 59 arvosteluun