Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuHelly Hansen

Valikoimastamme löydät joka säähän laajan ja tyylikkään kirjon Helly Hansenin vaatteita, kenkiä ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Helly Hansen kategoriat

Helly Hansen

Mikä olisikaan syvemmällä skandinaavisen urheilijan mielessä kuin hiihto talvella ja purjehdus kesällä? Molemmat lajit vaativat huolellista varustautumista ja suunniteltua pukeutumista. Tähän tarpeeseen vastaa Helly Hansen, jonka valikoimasta löytyvät vedenkestävät Helly Hansenin takit purjehdukseen ja sateiseen säähän, kunnolla topatut talvitakit pakkasille sekä aktiivisen talviurheilijan kevyemmät takit, jotka sallivat liikkumisen ja hengittävät, jolloin urheilu on huomattavasti miellyttävämpää.

Valikoimastamme löydät laajan ja tyylikkään kirjon Helly Hansenin vaatteita, kenkiä ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Naisille löytyy klassisten purjehdustakkien ja softshell-materiaalisten hiihtotakkien ohella myös vapaa-ajan takkeja ja peruspukeutumiseen HellyHansen-fleecejä, t-paitoja ja pikeepaitoja, unohtamatta klassisen mallisia shortseja ja hameita. Miehille taas tarjolla on perusväreissä Helly Hansenin t-paitoja ja shortseja sekä huppareita ja fleecejä.

Jalkinepuolella Helly Hansenin valikoima on klassisen merihenkinen. Helly Hansenin kengät ovat paljolti purjehduskengän tyyppisiä malleja ja helposti jalkaan sujautettavia slip on –malleja. Talvea ja viileämpiä olosuhteita ei ole kuitenkaan unohdettu – myös kumisaappaita löytyy Helly Hansenin logolla varustettuina ja talviset varrelliset nahkakengät ovat myös valikoimassa mukana. Laukkujen ja varustekassien puolella Helly Hansenin Duffel bag on muodostunut erittäin suosituksi tuotteeksi näppärän kokonsa ja selässä kannettavuutensa ansiosta. Laukku myös kestää vettä hyvän pintansa ansiosta. Mikäli tarve on pienemmälle laukulle, löytyy toki myös naisellisia Tote bageja tähän tarkoitukseen.

Arvostelut: Helly Hansen

4.55/5

Perustuu 1153 arvosteluun