Sisältöön

Speedo

Speedon laajasta valikoimasta löytyy laadukkaat tuotteet uintiin ja rantaelämään - oli valintana sitten tyylikkäät väriyhdistelmät tai ajattomat klassikot.

Speedo - Altaassa, meressä tai järvessä

Speedo tarjoaa korkealaatuiset ja parhaat mahdolliset uima-asut sekä tarvikkeet, jotta jokainen voi nauttia uinnista enemmän.

Speedo kategoriat

Speedo

Speedo kuuluu maailman tunnetuimpiin uima-asujen valmistajiin. Ei liene yllätys, että Speedo on saanut alkunsa upeista rannoistaan ja rikkaasta surf-kulttuuristaan tunnetussa Australiassa. Speedon juurista kertoo myös brändin logo, joka kuvaa australialaista boomerang-esinettä. Speedo-uimapuvut ja muut uima-asut tunnetaan korkeasta laadusta ja pelkistetyn tyylikkäästä designista. Speedo-uima-asut ovat tavallisesti tyyliltään sporttisia, värikkäitä ja virtaviivaisia. Speedo on vuosien saatossa tullut tutuksi myös kansainvälisten huippu-uimareiden suosimana brändinä, mikä kertoo sen uima-asujen korkeasta laadusta ja loistavasta suorituskyvystä. Speedo hyödyntää uima-asussaan aina parhaita materiaaleja ja teknologioita, jotka on suunniteltu maksimoimaan mukavuus sekä uimarin nopeus ja liikkuvuus. Jos uinti on intohimosi, Speedo on sinulle täydellinen valinta.

Speedo tarjoaa laajan valikoiman tuotteita uintiin ja rantaelämään. Valikoimasta löydät korkealaatuiset naisten uimapuvut ja miesten uimahousut. Speedo-uimapuvut sopivat hyvin kuntouimarille kuin vaativammalle kilpauimarillekin. Uimapuvuista löytyy runsaasti erilaisia malleja ja istuvuuksia, värejä ja tyylejä. Miehille löytyvät sekä klassiset uimahousut sekä rennommat Speedo-uimashortsit. Brändin valikoimasta löytyy aikuisten uima-asujen lisäksi myös lapsille sopivia uimapukuja ja uimashortseja. Suurin osa Speedo-uimapuvuista on varusteltu uv-suojauksella ja klooria hylkivällä käsittelyllä, minkä vuoksi niiden materiaali säilyy pitkään kimmoisana. Uima-asujen lisäksi Speedo tarjoaa laajan valikoiman uintiin tarvittavia varusteita. Speedo-uimalasit, uimalakit ja räpylät viimeistelevät miellyttävän uintikokemuksen ja optimaalisen suorituksen.

Etsitkö tyylikästä ja kestävää uima-asua? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset Speedo-vaatteet ja varusteet altaaseen ja rannalle. Olipa mielessäsi Speedo-uimapuku kilpakäyttöön tai Speedo-uimalasit, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Suuresta valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia värejä, kuoseja ja malleja. Oikean koon ja juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivimman mallin valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Speedo-uima-asut netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet uintiin – katso uimalasit, uimalakit ja uimaräpylät.

Arvostelut: Speedo

4.37/5

Perustuu 38 arvosteluun