Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Firefly kategoriat

Firefly

Firefly on mukana niin talven laskettelurinteissä kuin kesäisillä asfalteilla skeittilaudan päällä tai biitsillä. Valikoimistamme löytyvät talveen Fireflyn lasketteluvaatteet sekä –varusteet. Vaatteista tärkeimmät talvisesonkiin ovat hyvä laskettelutakki, kestävät lasketteluhousut sekä tietenkin hyvät varusteet mäkeen. Tutustu myös Fireflyn lumilautoihin, lumilautakenkiin sekä kypäriin ja löydä omiin tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Kesäiseen sesonkiin Firefly vaihtaa lumilaudan skeittilautaan, skuuttiin, rullaluistimiin tai surffilautaan ja näin onkin aika kaivaa kesäisemmät vaatteet valikoimasta esiin. Fireflyn kesävaatteet ovat omiaan junnuille, joilla ei kesällä muuta olekaan kun aikaa valloittaa katuja ja hiekkarantoja. Fireflyn tyttöjen vaatteissa seikkailevat kukat ja palmut, mutta myös poikien vaatteissa on paljon värejä tarjolla. Shortseissa tytöille on tarjolla paljon rantakelpoisia lyhyempiä shortseja ja poikien Fireflyn shortsit taas edustavat vähän pidempää ja löysempää mallia. Uima-asupuolella on tarjontaa myös aikuisille. Fireflyn uima-asut on tarkoitettu ultimaattiseen rantaelämään, jossa rentoutuminen ja aurinko tulevat ensin ja aktiivinen uinti vasta myöhemmin.

Fireflyn kengissä brändi pitää kiinni samasta rentoudesta joka on jo vaatevalikoimasta tuttu. Jalkineosasto koostuu mukavista varrellisista ja varrettomista tennareista, kevyistä flip flop –sandaaleista ja joistain naisellisemmista hieman kapeammista kengistä. Koostamalla asukokonaisuuden Fireflyn kesä- tai talvivalikoimasta olet valmis kohtaamaan oman extreme-lajisi tyylillä ja jatkamaan samoilla vaatteilla kohti seuraavaa ohjelmanumeroa. Ei kun menoksi!

Arvostelut: Firefly

4.24/5

Perustuu 17 arvosteluun