Sisältöön

New Balance – We Got Now

New Balance on perheyritys, jolla optimaalinen suorituskyky ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Brändin tavoitteena on olla paras juoksumerkki markkinoilla, ja samaan aikaan valmistaa tuotteitaan ekologisesti Green Leaf -standardin mukaisesti.

Parhaat vinkit juoksupoluille
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

New Balance

USA:n Bostonista lähtöisin oleva New Balance on laadukkaiden juoksu- ja lifestyle-kenkien uranuurtaja. Sen juuret ulottuvat vuoteen 1906, jolloin keksijä William J. Riley kehitti tarjoilijoille, poliiseille ja palomiehille suunnitellun jalkaholvituen. Brändin ensimmäinen juoksukenkä suunniteltiin vuonna 1938, minkä jälkeen mallisto on laajentunut myös muihin urheilulajeihin, lifestyle-jalkineisiin sekä tekstiileihin. Edistyksellisyydestä kertoo myös se, että New Balance valmisti ensimmäisenä maailmassa kenkiä eri lesteille, jotta mahdollisimman moni löytäisi omaan jalkaansa parhaiten istuvat kengät.

New Balancen vahvinta osaamista ovat erilaisiin tarpeisiin soveltuvat tekniset juoksujalkineet, jotka kehittyvät jatkuvasti. Varsinkin erilaiset dataperusteiset pohjateknologiat, tarkoin mietityt yksityiskohdat sekä monipuolisuus ovat tehneet New Balancesta yhden arvostetuimmista juoksubrändeistä.

New Balance – We Got Now

Arvostelut: New Balance

4.4/5

Perustuu 293 arvosteluun