Sisältöön

Merida Speeder 300
Merida Speeder 300

Speeder 300 -hybridipyörä

Merida Speeder 300 on kevyt, nopea ja ketterä fitnesspyörä. Hyvät ajo-ominaisuudet maantielle uusitulla, sporttisella ja mukavalla runkogeometrialla. 

1399,00 €
Väri
Sininen
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Merida Speeder 300 on kevyt, nopea ja ketterä fitnesspyörä. Hyvät ajo-ominaisuudet maantielle omaava Merida Speeder 300 uusitulla, sporttisella ja mukavalla runkogeometrialla. Runko on aiempaa hieman pidempi, vakaampi ja rengastila on suurempi (max 37 mm). Hiilikuituinen etuhaarukka on kevyt, kestävä ja tärinää suodattava. Shimano Tiagra osasarja vauhdittaa nopeaa pyöräilyä toimintavarmasti. Tehokkaat Tektron M275-hydrauliset levyjarrut lisäävät turvallisuutta nopeassa etenemisessä. Pyörän geometria tukee erinomaista ajoasentoa erityisesti juuri maantiepyöräilyyn ja Speederiä voidaankin pitää suoratankoisena maantiepyöränä, joka sopii myös pidemmälle työmatkalle menopeliksi.

Etuhaarukka:MERIDA SPEEDER CF2, Tapered, hiilikuitu
Etuvaihtaja:Shimano Tiagra
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:hydraulinen
Kampisarja: Shimano FC-RS400, 34-50T
Rataspakka:Shimano HG500, 11-32T
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat:Maxxis Detonator 700x32C 32-622
Runko:Aluminirunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:47,50,52,54,56,59
Takavaihtaja:Shimano Tiagra
Vaihdevivut:Shimano Tiagra
Vaihteet:20
Vanteet:MERIDA COMP SL

Tuotenumero
MA01641

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Merida

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.