Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Columbia

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Columbia
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Laji
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (100)
  100 / 100 tuotetta

  Columbia kategoriat

  Columbia

  Columbia Sportswear on maailmanlaajuinen ulkoilumerkki ja kotimme sijaitsee Portlandissa, Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Columbia Sportswear valmistaa laadukkaita ja säältä suojaavia vaatteita, jalkineita ja varusteita kaikkeen aktiivisen ulkoilmaelämään. Tuotteet ovat varustettu alan johtavilla tekniikoilla ja testattu omalla takapihallamme, Tyynenmeren luoteisosassa. Vaatteet, jalkineet ja asusteemme syntyivät sen villiä luontoa ja säätä kunnioittaen sekä peräänantamattomuudestamme tehdä asiat yksinkertaisesti vain paremmin.

  Trying stuff since 1938

  #MadeforOutside

  #TestedTough

  Paljonko Columbia -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Columbia -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 100 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Columbia -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Logo Hoodie Women - naisten huppari, Columbia Logo Fleece Jogger - naisten collegehousut ja Columbia Powder Lite Hooded jkt W - naisten vanutakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Columbia

  3.92/5

  Perustuu 25 arvosteluun