Sisältöön

Columbia

Columbia Sportswear valmistaa laadukkaita ja säältä suojaavia vaatteita, jalkineita ja varusteita kaikkeen aktiivisen ulkoilmaelämään.

Selaa valikoimaa: Columbia

Columbia kategoriat

Columbia

Columbia Sportswear on maailmanlaajuinen ulkoilumerkki ja kotimme sijaitsee Portlandissa, Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Columbia Sportswear valmistaa laadukkaita ja säältä suojaavia vaatteita, jalkineita ja varusteita kaikkeen aktiivisen ulkoilmaelämään. Tuotteet ovat varustettu alan johtavilla tekniikoilla ja testattu omalla takapihallamme, Tyynenmeren luoteisosassa. Vaatteet, jalkineet ja asusteemme syntyivät sen villiä luontoa ja säätä kunnioittaen sekä peräänantamattomuudestamme tehdä asiat yksinkertaisesti vain paremmin.

Columbia takit ympärivuotiseen käyttöön

Intersportin valikoimasta löydät Columbia-takit ympärivuotisiin käyttötarpeisiin. Vaikoimasta löydät paksumpia Columbia-takkeja sekä ohuempia takkeja. Esimerkiksi talvitakeissa käytetty Omni Heat -teknologia pitää lämpimänä kovimmillakin talvipakkasilla. Tutustu valikoimaan jo tänään ja löydä omat suosikkisi! Jos tarvitset apua tuotteiden kanssa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään. 

Paljonko Columbia -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Columbia -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 280.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 123 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Columbia -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Cloudcap™ Fleece Glove W - naisten sormikkaat, Columbia Cloudcap™ Fleece Glove M - miesten sormikkaat ja Columbia Fast Trek™ II Beanie - pipo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Columbia

4.3/5

Perustuu 54 arvosteluun