Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Didriksons

Laadukkaista ulkoiluvaatteista tunnetun Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: ”Emme haasta sääolosuhteita, vaan sopeudumme niihin.”

Didriksons on tyylikäs ja varma valinta vaikeimpiinkin sääolosuhteisiin

Didriksons tunnetaan erittäin laadukkaista ja kestävistä takeista. Sään- ja kulutuksenkestävät materiaalit sekä toiminnalliset yksityiskohdat yhdistyvät innovatiiviseen, pohjoismaisen minimalistiseen muotoiluun.

Didriksons kategoriat

Didriksons

Didriksons on ruotsalainen merkki, joka valmistaa huippulaadukkaita ulkoiluvaatteita. Tuotteet sopivat erinomaisesti niin vapaa-aikaan kuin aktiivisempaankin menoon. Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: ”Emme haasta sääolosuhteita, vaan sopeudumme niihin”. Tämän perusajatuksen mukaan on toimittu jo vuodesta 1913 asti, jolloin Julius ja Hanna Didrikson alkoivat valmistaa työvaatteita kalastajille. Didriksons tuotteet antavat tunteen siitä, että voit ulkoilla vapaasti säästä riippumatta sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella.

Etsitkö teknistä Didriksons takkia kaikkiin sääolosuhteisiin, mutta edellytät käytännöllisyyden lisäksi myös muodikasta tyyliä? Käytännöllisyyden lisäksi Didriksons ulkoiluvaatteet ovat tyylikäs valinta niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Laadukkaat Didriksons ulkoiluvaatteet suojaavat sinua tuulelta, vedeltä ja kylmältä. Didriksonsilta löydät tyylikkäät ulkoiluvaatteet kaikissa sesongin trendisävyissä. Tilaa Didriksons ulkoiluvaatteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-myymälästä.

Arvostelut: Didriksons

4.48/5

Perustuu 62 arvosteluun