Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Didriksons

Laadukkaista ulkoiluvaatteista tunnetun Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: ”Emme haasta sääolosuhteita, vaan sopeudumme niihin.”

Didriksons on tyylikäs ja varma valinta vaikeimpiinkin sääolosuhteisiin

 Didriksons vaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota innovatiiviseen designiin ja kestäviin materiaaleihin, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana.

Didriksons kategoriat

Didriksons

Didriksons on ruotsalainen merkki, joka valmistaa huippulaadukkaita ulkoiluvaatteita. Tuotteet sopivat erinomaisesti niin vapaa-aikaan kuin aktiivisempaankin menoon. Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: ”Emme haasta sääolosuhteita, vaan sopeudumme niihin”. Tämän perusajatuksen mukaan on toimittu jo vuodesta 1913 asti, jolloin Julius ja Hanna Didrikson alkoivat valmistaa työvaatteita kalastajille. Didriksons tuotteet antavat tunteen siitä, että voit ulkoilla vapaasti säästä riippumatta sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella.

Etsitkö teknistä Didriksons takkia kaikkiin sääolosuhteisiin, mutta edellytät käytännöllisyyden lisäksi myös muodikasta tyyliä? Käytännöllisyyden lisäksi Didriksons ulkoiluvaatteet ovat tyylikäs valinta niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Laadukkaat Didriksons ulkoiluvaatteet suojaavat sinua tuulelta, vedeltä ja kylmältä. Didriksonsilta löydät tyylikkäät ulkoiluvaatteet kaikissa sesongin trendisävyissä. Tilaa Didriksons ulkoiluvaatteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-myymälästä.

Arvostelut: Didriksons

4.46/5

Perustuu 72 arvosteluun