Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Helkama

Helkaman sähköpyörä on kuin itse suomalainen parhaimmillaan. Luotettava, rehellinen, sisukas, vastuullinen ja kestävä.

Helkama sähköpyörät Intersportista.

Helkama kategoriat

Helkama polkupyörät

Pyöräily on vauhdikas ja monipuolinen laji, josta kukin voi nauttia omalla tavallaan. Vaikka pyöräily on yksinkertainen laji, se kehittää tehokkaasti sekä aerobista kuntoa että koko kehon lihaksistoa. Sen lisäksi, että polkeminen on loistava liikuntamuoto, se on helppo, nopea ja ekologinen tapa liikkua pidempiä ja lyhempiä matkoja. Miellyttävän ja turvallisen pyöräilykokemuksen varmistat, kun valitset laadukkaan ja omaan harrastukseesi sopivan polkupyörän. Korkealaatuisia ja tyylikkäitä polkupyöriä valmistaa muun muassa kotimainen Helkama.

Helkama on perinteinen polkupyörämerkki, jonka valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia fillareita kaikille pyöräilyn harrastajille. Ensimmäiset Helkama-pyörät tulivat merkin Hangon tehtaalta markkinoille jo vuonna 1905 ja ovat siitä asti olleet olennainen osa suomalaista katukuvaa. Jokainen Helkama-pyörä on aina maineensa veroinen, sillä merkin pyörät suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan aina parhaista komponenteista vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Helkaman tallissa valmistuvat myös brändin muut merkit, kuten urbaanin tyylikkäät Hekama Jopo -pyörät.

Helkama tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia pyörämalleja. Lyhyiden matkojen taittamiseen ja kaupunkiympäristössä liikkumiseen merkin valikoimasta löytyvät tyylikkäät citypyörät. Vauhdikkaaseen kunto- ja kilpapyöräilyyn pidemmillä etäisyyksillä löytyvät kevyet ja ketterät Helkama-maantiepyörät. Työmatkojen ja muiden pidempien matkojen taittamiseen vaihtelevissa maastoissa löytyvät sen sijaan tukevat ja monipuoliset Helkama-hybridit ja -cyclocrosspyörät. Jos nautit sen sijaan kurvailusta kumpuilevissa ja rosoisissa luonnonmaastoissa, Helkama tarjoaa myös huippulaadukkaat maastopyörät. Mikäli kaipaat lisävauhtia kaupunki- tai työmatkapyöräilyyn, Helkaman valikoimasta löytyy nykyisin myös erilaisia sähköpyöriä. Aikuisten monipuolisen pyörävalikoiman lisäksi Helkama tarjoaa myös kattavan valikoiman lasten ja nuorten pyöriä. Valitsitpa minkä tahansa pyörätyypin, Helkaman laatuun ja tyyliin voit luottaa aina.

Haaveiletko laadukkaasta kotimaisesta pyörästä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät ja kestävät Helkama-pyörät. Helkaman naisten pyörät, Helkaman miesten pyörät ja Helkaman lasten pyörät – meiltä löydät ne kaikki. Olipa mielessäsi sitten tyylikäs citypyörä tai sähäkkä maantiepyörä, meiltä löydä kaikkiin pyöräilyharrastuksiin sopivat Helkama-pyörät. Valikoimasta löydät paljon kokoja ja runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja moneen makuun.  Oikean mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Helkama-pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Varmista täydellinen pyöräilykokemus – hanki myös muut varusteet suosikkilajiisi. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet. Oikeilla varusteilla pyöräily on hauskaa ja turvallista!

Arvostelut: Helkama

5/5

Perustuu 2 arvosteluun