Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Helkama

Helkaman sähköpyörä on kuin itse suomalainen parhaimmillaan. Luotettava, rehellinen, sisukas, vastuullinen ja kestävä.

Helkama sähköpyörät Intersportista.

Helkama kategoriat

Helkama – suomalaisten pyörä jo vuodesta 1905

Helkama on perinteinen polkupyörämerkki, jonka valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia fillareita kaikille pyöräilyn harrastajille. Ensimmäiset Helkama-pyörät tulivat merkin Hangon tehtaalta markkinoille jo vuonna 1905 ja ovat siitä asti olleet olennainen osa suomalaista katukuvaa. Jokainen Helkama-pyörä on aina maineensa veroinen, sillä merkin pyörät suunnitellaan ja kootaan Suomessa sekä valmistetaan aina parhaista komponenteista vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Helkaman hangon tehtaalta valmistuu myös muut brändin ikoniset mallit, kuten esimerkiksi urbaanin tyylikkäät Jopo -pyörät.

Helkama tarjoaa vaihtoehdon jokaiseen käyttötarkoitukseen

Helkama tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia pyörämalleja. Lyhyiden matkojen taittamiseen ja kaupunkiympäristössä liikkumiseen merkin valikoimasta löytyvät tyylikkäät Helkama-citypyörät. Työmatkojen ja muiden pidempien matkojen taittamiseen Helkama-sähköpyörät ovat loistava valinta. Jos nautit sen sijaan kurvailusta kumpuilevissa ja rosoisissa luonnonmaastoissa, Helkama tarjoaa myös huippulaadukkaat Helkama-maastopyörät. Helkaman valikoima painottuu tällä hetkellä vahvasti sähköpyöriin, ja sieltä löytyykin brändin tuotannon sydän. Hangon tehtaalla valmistuu vuosittain yli 25 000 pyörää, ja kaikki sähköpyörät valmistetaan kotimaan tehtaalla.

Hanki laadukas kotimainen Helkama ja nauti pyöräilyn riemusta

Haaveiletko laadukkaasta kotimaisesta pyörästä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät ja kestävät Helkama-pyörät. Helkaman naisten pyörät, Helkaman miesten pyörät ja Helkaman lasten pyörät – meiltä löydät ne kaikki. Olipa mielessäsi sitten tyylikäs citypyörä tai sähäkkä maantiepyörä, meiltä löydä kaikkiin pyöräilyharrastuksiin sopivat Helkama-pyörät. Valikoimasta löydät paljon kokoja ja runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja moneen makuun.  Oikean mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Helkama-pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Varmista täydellinen pyöräilykokemus – hanki myös muut varusteet suosikkilajiisi. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet. Oikeilla varusteilla pyöräily on hauskaa ja turvallista!

Arvostelut: Helkama

5/5

Perustuu 3 arvosteluun