Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINBurton kategoriat

Burton

Burton on legendaarinen lumilautamerkki, joka on nauttinut kulttimaineesta jo 1970-luvulta lähtien. Yhdysvaltalainen merkki on alansa pioneeri ­– se on ollut vahva vaikuttaja lumilautailukulttuurin synnyssä ja kehityksessä koko elinkaarensa ajan. Merkki tarjoaa suuren valikoiman erilaisia lumilautoja ja lumilautailuvarusteita. Burton-varusteet tunnetaan globaalisti ensiluokkaisesta laadusta, johon lumilautailun harrastajat ja ammattilaiset ovat luottaneet vuosikymmeniä.

Burton on edelläkävijä paitsi lumilautojen ja lumilautavarusteiden valmistajana, myös yksilöllisen tyylikkäiden lumilautailuvaatteiden- ja -asusteiden suunnittelijana. Merkin valikoimasta löytyvätkin tyylikkäät ja toimivat hupparit, t-paidat, lasketteluvaatteet, pipot ja asusteet, jotka loistavasti niin rinteeseen, after ski -tunnelmaan ja rentoon vapaa-aikaan. Burton-vaatteissa yhdistyvät rennot outdoor-vaikutteet, maanläheiset sävyt sekä urbaanit katutyylivaikutteet. Brändin suosikkituotteisiin kuuluvat myös kestävät ja tilavat Burton-reput, joissa kulkevat kätevästi niin urheiluvaatteet kuin arjen tarvikkeetkin.

Mistä parhaat Burton-vaatteet ja -varusteet? Olipa mielessäsi sitten sporttinne Burton-huppari tai huippulaadukkaat Burton-lumilautailuvarusteet, Intersportista löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat Burton-tuotteet naisille ja miehille: aikuisten ja lasten lumilaudat, lumilautailukengät, lumilautailuvaatteet sekä persoonalliset Burton-reput ja -laukut. Valikoimasta löydät runsaasti valikoimaa niin tyylien kuin värienkin puitteissa. Tilaa Burton-tuotteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sopivimmat tuotteet ja oikeat koot. Jos rento outdoor-muoti on mieleesi, tutustu myös muihin suosikkimerkkeihimme: katso esimerkiksi Peak Performance, Vans, Nike ja adidas. Tervetuloa ostoksille kauppaan tai verkkokauppaan!

Arvostelut: Burton

4.77/5

Perustuu 26 arvosteluun