Sisältöön

Burton kategoriat

Burton

Burton on legendaarinen lumilautamerkki, joka on nauttinut kulttimaineesta jo 1970-luvulta lähtien. Yhdysvaltalainen merkki on alansa pioneeri ­– se on ollut vahva vaikuttaja lumilautailukulttuurin synnyssä ja kehityksessä koko elinkaarensa ajan. Merkki tarjoaa suuren valikoiman erilaisia lumilautoja ja lumilautailuvarusteita. Burton-varusteet tunnetaan globaalisti ensiluokkaisesta laadusta, johon lumilautailun harrastajat ja ammattilaiset ovat luottaneet vuosikymmeniä.

Burton on edelläkävijä paitsi lumilautojen ja lumilautavarusteiden valmistajana, myös yksilöllisen tyylikkäiden lumilautailuvaatteiden- ja -asusteiden suunnittelijana. Merkin valikoimasta löytyvätkin tyylikkäät ja toimivat hupparit, t-paidat, lasketteluvaatteet, pipot ja asusteet, jotka loistavasti niin rinteeseen, after ski -tunnelmaan ja rentoon vapaa-aikaan. Burton-vaatteissa yhdistyvät rennot outdoor-vaikutteet, maanläheiset sävyt sekä urbaanit katutyylivaikutteet. Brändin suosikkituotteisiin kuuluvat myös kestävät ja tilavat Burton-reput, joissa kulkevat kätevästi niin urheiluvaatteet kuin arjen tarvikkeetkin.

Mistä parhaat Burton-vaatteet ja -varusteet? Olipa mielessäsi sitten sporttinne Burton-huppari tai huippulaadukkaat Burton-lumilautailuvarusteet, Intersportista löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat Burton-tuotteet naisille ja miehille: aikuisten ja lasten lumilaudat, lumilautailukengät, lumilautailuvaatteet sekä persoonalliset Burton-reput ja -laukut. Valikoimasta löydät runsaasti valikoimaa niin tyylien kuin värienkin puitteissa. Tilaa Burton-tuotteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sopivimmat tuotteet ja oikeat koot. Jos rento outdoor-muoti on mieleesi, tutustu myös muihin suosikkimerkkeihimme: katso esimerkiksi Peak Performance, Vans, Nike ja adidas. Tervetuloa ostoksille kauppaan tai verkkokauppaan!

Arvostelut: Burton

4.84/5

Perustuu 19 arvosteluun