Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Bula

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Bula
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta
  Hinta verkossa
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Bula
  Merino Wool Pants.
  90,00 €
  54,90 €
  30 pv alin hinta: 54,90 €
  Hinta verkossa
  Vastuullinen valinta
  2 väriä
  Bula
  Merino Wool Crew.
  100,00 €
  59,90 €
  30 pv alin hinta: 59,90 €
  Hinta verkossa
  torstai
  1 väri
  Bula
  Lull chino pants
  69,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 69,00 €

  Bula kategoriat

  BULA

  Vuonna 1983 kaksi amerikkalaista hiihtopummia, John ja Greg päätyivät lomailemaan, surffaamaan ja sukeltamaan Fijin saarelle missä kaverukset rakastuivat paikalliseen elämän menoon ja huolettomaan ilmapiiriin. Bula Bula on paikallinen tervehdys ja vapaasti käännettynä tarkoittaa ”hyvää elämää, terveyttä ja onnellisuutta”, arvoja mitkä on brändin sydämessä edelleen.

  Lomastaan inspiroituneena John ja Greg perustivat Bula brändin ja kuluneena yli 30 vuodessa brändistä on tullut johtava valmistaja talvi päähineissä. Bulan alkuperäinen tarjonta pipoista on laajentunut aluskerrastoihin, hanskoihin, sukkiin ja vapaa-ajan vaatteisiin. Joka vuosi BULA haluaa tarjota uusia designeja, raikkaita värejä ja tyylikkyyttä ihmiselle mikä haluaa elää mukavaa elämää.

  Bulan arvoihin perustuvat tuotteet on suunniteltu kaikille. Tuotteemme edustaa rentoa elämän asennetta ja mukavia hetkiä. Nauti kokemuksista, matkusta, rentoudu perheen ja kavereiden kanssa, hymyile. Ennen kaikkea älä ota asioita liian vakavasti. Elämän on lyhyt tuhlattavaksi, elä täysillä joka päivä! Bula on elänyt hyvää elämää vuodesta 1983, nyt on sinun vuorosi!

  Bula, It´s an Attitude!

  Paljonko Bula -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Bula -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bula -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Merino Wool Pants., Bula Merino Wool Crew. ja Bula Lull chino pants.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.