Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetBula

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Bula
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  BULA

  Vuonna 1983 kaksi amerikkalaista hiihtopummia, John ja Greg päätyivät lomailemaan, surffaamaan ja sukeltamaan Fijin saarelle missä kaverukset rakastuivat paikalliseen elämän menoon ja huolettomaan ilmapiiriin. Bula Bula on paikallinen tervehdys ja vapaasti käännettynä tarkoittaa ”hyvää elämää, terveyttä ja onnellisuutta”, arvoja mitkä on brändin sydämessä edelleen.

  Lomastaan inspiroituneena John ja Greg perustivat Bula brändin ja kuluneena yli 30 vuodessa brändistä on tullut johtava valmistaja talvi päähineissä. Bulan alkuperäinen tarjonta pipoista on laajentunut aluskerrastoihin, hanskoihin, sukkiin ja vapaa-ajan vaatteisiin. Joka vuosi BULA haluaa tarjota uusia designeja, raikkaita värejä ja tyylikkyyttä ihmiselle mikä haluaa elää mukavaa elämää.

  Bulan arvoihin perustuvat tuotteet on suunniteltu kaikille. Tuotteemme edustaa rentoa elämän asennetta ja mukavia hetkiä. Nauti kokemuksista, matkusta, rentoudu perheen ja kavereiden kanssa, hymyile. Ennen kaikkea älä ota asioita liian vakavasti. Elämän on lyhyt tuhlattavaksi, elä täysillä joka päivä! Bula on elänyt hyvää elämää vuodesta 1983, nyt on sinun vuorosi!

  Bula, It´s an Attitude!

  Paljonko Bula tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Bula-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bula tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Crew M, Bula Geo Merino Wool Pants ja Bula Geo Merino Wool Halfzip M.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bula

  4.77/5

  Perustuu 13 arvosteluun