Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINBula

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Bula
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Bula kategoriat

  BULA

  Vuonna 1983 kaksi amerikkalaista hiihtopummia, John ja Greg päätyivät lomailemaan, surffaamaan ja sukeltamaan Fijin saarelle missä kaverukset rakastuivat paikalliseen elämän menoon ja huolettomaan ilmapiiriin. Bula Bula on paikallinen tervehdys ja vapaasti käännettynä tarkoittaa ”hyvää elämää, terveyttä ja onnellisuutta”, arvoja mitkä on brändin sydämessä edelleen.

  Lomastaan inspiroituneena John ja Greg perustivat Bula brändin ja kuluneena yli 30 vuodessa brändistä on tullut johtava valmistaja talvi päähineissä. Bulan alkuperäinen tarjonta pipoista on laajentunut aluskerrastoihin, hanskoihin, sukkiin ja vapaa-ajan vaatteisiin. Joka vuosi BULA haluaa tarjota uusia designeja, raikkaita värejä ja tyylikkyyttä ihmiselle mikä haluaa elää mukavaa elämää.

  Bulan arvoihin perustuvat tuotteet on suunniteltu kaikille. Tuotteemme edustaa rentoa elämän asennetta ja mukavia hetkiä. Nauti kokemuksista, matkusta, rentoudu perheen ja kavereiden kanssa, hymyile. Ennen kaikkea älä ota asioita liian vakavasti. Elämän on lyhyt tuhlattavaksi, elä täysillä joka päivä! Bula on elänyt hyvää elämää vuodesta 1983, nyt on sinun vuorosi!

  Bula, It´s an Attitude!

  Paljonko Bula -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Bula -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 84.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Bula -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bula Geo Merino Wool Pants, Bula Merino Wool Hoodie. ja Bula Geo Merino Wool Crew M.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Bula

  4.74/5

  Perustuu 19 arvosteluun