Sisältöön

T-paidat

Devold t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Devold t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Devold t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Devold t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Devold t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Eika Merino 150 Tee W - t-paita 74,90 €, Breeze T-shirt Man - t-paita 69,90 € ja Breeze T-shirt Woman - t-paita 69,90 € – millaiset Devold t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Devold t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Devold t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Devold t-paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Eika Merino 150 Tee W, Devold Breeze T-shirt Man ja Devold Breeze T-shirt Woman.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: T-paidat

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun