Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Intersport suunnistusmaajoukkueen pääyhteistyökumppaniksi ja Jukolan viestin kumppaniksi


01.12.2016

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 1.12.2016 KLO 9.00

Intersport suunnistusmaajoukkueen pääyhteistyökumppaniksi ja Jukolan viestin kumppaniksi

Intersport Finland Oy, Suomen Suunnistusliitto ja Jukolan viestin taustayhteisö Kaukametsäläiset ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Intersportista tulee suunnistusmaajoukkueen pääyhteistyökumppani ja Jukolan viestin kumppani.

Suomen johtavan urheilukaupan ketjun ja suunnistuslajin yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille houkuttelevia elementtejä. Suomen Suunnistusliitto ry tukee suunnistusseurojen edellytyksiä tarjota laadukasta kilpailu-, nuoriso- ja kuntosuunnistustoimintaa. Suunnistusta harrastaa säännöllisesti n. 60 000 eri-ikäistä suomalaista. Vuosittain Suomessa tehdään pitkälti yli puoli miljoonaa suunnistussuoritusta ympäri vuoden kilpailuissa ja kuntorasteilla.

Intersport on ollut mukana Jukolan Viestissä suurella tapahtumakaupalla jo 1990-luvun alusta asti. Jukolan viesti on yksi Suomen merkittävimmistä ja suurimmista urheilutapahtumista, johon osallistuvat samaan aikaan sekä maailman huiput että kuntourheilijat. Osallistujia Jukolan viestissä on viime vuosina ollut n. 18 000 ja tapahtuman kokonaisväkimäärä on noin 30 000–40 000.

”Uusi pitkäaikainen kumppanuutemme avaa paljon uusia mahdollisuuksia molemmille osapuolille sekä myös Jukolan viestin osallistujille ja tapahtuman vieraille. Tämä tapahtuma sopii erinomaisesti Intersportin asiakaslupaukseen Sport to the people”, sanoo Intersportin ketjujohtaja Juha Nurminen.

Suunnistusliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos korostaa, että sopimus vahvistaa Intersportin asemaa suunnistajien, maajoukkueiden ja Suunnistusliiton varustetoimittajana.

- Yhteistyön taustalla on myös molempien osapuolten vahva halu auttaa kasvavaa kuntosuunnistajien joukkoa varustevalinnoissaan. Sopimuksen myötä Intersport on halutessaan mukana Suunnistusliiton ja Jukolan Viestin uusien palvelujen kehitystyössä varustetoimittajana, Lindroos kertoo.

Suunnistuksen ja Intersportin yhteistyö ulottuu vaikutuksiltaan maajoukkueen huipuista aina kuntosuunnistajiin asti.

- Intersport-ketjussa panostamme vahvasti laatuun niin valikoimissa kuin palvelussa. Suunnistuksen harrastajat liikkuvat monipuolisesti ympäri vuoden, joten Intersportin lajiurheilukonsepti sopii mainiosti tähän tarpeeseen. Intersportin painopistelajeja ovat mm. juoksu, hiihto, pyöräily ja fitness ja näistä lajeista löytyy valikoimaa ja asiantuntemusta niin aloittelijoiden kuin vaativien asiakkaiden tarpeisiin, Juha Nurminen korostaa.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Juha Nurminen, juha.nurminen@kesko.fi, puh. 050 525 3847

Myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos, aki.lindroos@suunnistusliitto.fi puh. 045 279 9361