Sisältöön

Bauer

Bauerilta löydät kaikki jääkiekkovarusteet aloittelijasta aktiivikiekkoilijaan. Valitse omaan pelityyliisi sopivat Bauer-jääkiekkovarusteet laajasta valikoimasta!

Lapset pelaavat jääkiekkoa Bauerin varusteilla.
Valloita kaukalo vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Bauer kategoriat

BAUER

Jääkiekko on vuosikymmenten ajan ollut Suomen suosituin urheilulaji ja sillä on vahva asema suomalaisten sydämessä. Jääkiekko on monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia haastava laji, sillä kiekon käsittely ja luistelu vaativat motorisia taitoja sekä lihaskuntoa ja kestävyyttä. Lisäksi jääkiekko kehittää tehokkaasti ennakointi- ja reaktiokykyä.

Bauer on yksi johtavimmista jääkiekkovarusteiden valmistajista ja se tunnetaan lajin vaatimien varusteiden asiantuntijana. Bauerilta löydät laajan valikoiman jääkiekkovarusteita juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitsitpa sitten jääkiekkokypärän, hartiasuojat, jääkiekkohanskat tai jääkiekkoluistimet, löydät kaikki tarvittavat jääkiekkovarusteet Bauerilta. Bauerilla on kolme tuotesarjaa, Nexus, Supreme ja Vapor, joiden mallistoista löydät pelityyliisi sopivat jääkiekkoluistimet ja jääkiekkomailat. Eri tuotesarjoissa suojat ja varusteet ovat leikkaukseltaan ja malliltaan erilaisia, joka takaa sen, että löydät itsellesi varmasti hyvin istuvat varusteet.

Intersportin laajasta valikoimasta löydät huippulaadukkaat Bauer jääkiekkovarusteet. Olipa mielessäsi jääkiekkomaila, luistimet tai jääkiekkohanskat, meiltä löydät etsimäsi. Voit ostaa Bauer jääkiekkovarusteet helposti verkkokaupastamme tai tutustua valikoimaan lähimmässä myymälässäsi asiantuntevien myyjiemme opastuksella.

Arvostelut: Bauer

4.56/5

Perustuu 16 arvosteluun