Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINGhost

Ghost on valmistanut polkupyöriä jo yli 25 vuotta. Valmistuksessa on panostettu laatuun, kestävyyteen ja ajomukavuuteen.

Ghost – Since 1993

Nauti pyöräilyn tuomasta vauhdista huippulaadukkailla maastopyörillä.

Ghost kategoriat

Ghost – laadukkaita ja kestäviä polkupyöriä vuodesta 1993

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Ghost-merkin polkupyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Ghost on valmistanut laadukkaita polku- ja maastopyöriä vuodesta 1993 saakka, kun brändi perustettiin Baijerissa autotallissa kahden innokkaan maastopyöräilijän toimesta. Ghost on sittemmin saavuttanut suuren suosion pyöräilyharrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa ja se onkin yksi Saksan suurimmista polkupyöränvalmistajista.

Ghostin valmistamat pyörät ovat tunnettuja ammattimaisesta testaamisesta kehitystyön yhteydessä. Brändi työskentelee usein ammattiurheilijoiden kanssa sekä pyörien kehityksessä että erilaisissa yhteistyösopimuksissakin. Ghost onkin merkkinä tunnettu siitä, että se kehittää pyöriä pitäen mielessä erityyppiset pyöräilijät.

Kaikki pyöräilyyn Intersportista

Voit tilata polkupyörät joko verkkokaupasta tai ostaa pyörän suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Tietoa itsellesi sopivan polkupyörämallin valintaan saat Intersportin asiantuntevilta myyjiltä. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Arvostelut: Ghost

4/5

Perustuu 1 arvosteluun