Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Naisten pitkät alushousut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pitkät alushousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pitkät alushousut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pitkät alushousut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pitkät alushousut mm. merkeiltä Kari Traa, Mckinley. Naisten pitkät alushousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Kari Traa Rose High Waist Pants -pitkät alushousut, 69.90€.

Paljonko naisten pitkät alushousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitkät alushousut -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitkät alushousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten pitkät alushousut, McKINLEY Rina Merino Pants W - naisten pitkät alushousut ja Devold Lauparen Merino 190 Long John W - naisten pitkät alushousut sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitkät alushousut

4.6/5

Perustuu 45 arvosteluun