Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.babolat Boost Aero babolat Boost Aero babolat Boost Aero babolat Boost Aero babolat Boost Aero babolat Boost Aero
babolat Boost Aero
babolat Boost Aero
babolat Boost Aero
babolat Boost Aero
babolat Boost Aero
babolat Boost Aero

Boost Aero -tennismaila

Hyvä valinta aloittelevalle pelaajalle sekä pelaajalle, joka pelaa esimerkiksi kesäisin! Tämä tukee kehitystäsi kohti parempaa tennismailaa.

129,00 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Babolat Boost Aero tennismaila on hyvä valinta aloittelevalle pelaajalle sekä pelaajalle, joka pelaa satunnaisesti esimerkiksi kesäisin! Tämä edullinen valinta tukee kehitystäsi kohti parempaa tennismailaa. Tehdasjännitetty. Myydään suojuksen kanssa.

TEKNISET TIEDOT

Kehyksen koko: 102 sq. inPaino: 260g +/-7gPainopiste: 340mm +/-7mmJäykkyys : 70RASuositeltu jännityskireys: 23-25kgPituus: 68,5cmJännitystiheys: 16/19Tehdasjännitetty

EDUT

  • Ei enää lyönneistä johtuvaa kipeää kättä! Vain 260g painava hiilikuitumaila on erinomainen valinta harrastajalle.
  • Boost Aeron 16/19 jännetiheys on hyvin voimaa tuottava! Lisäksi se antaa tuntumaa jokaiseen lyöntiisi.
Taitotaso:Aloittelija,Harrastaja

Tuotenumero
121242

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
babolat

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.