Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETMusto

Musto

Muston laadukkaat ja kestävät vaatteet ovat tarkoitettu niille, jotka eivät kavahda vesikelejä ja kylmiä ilmoja. Laatu piilee Muston ammattitaidossa ja vaatteiden erityisessä teknillisessä materiaalissa, joka suojaa ja takaa parhaan suorituksen säällä kuin säällä. Merkki tunnetaan erityisesti purjehdukseen suunnitelluista vaatteista. Myöhemmin purjehdusvaatteisiin hyödynnettyä Gore-tex -materiaalia on myös sovellettu muihin lajeihin sopiviin vaatteisiin, kuten ulkoiluun ja ratsastukseen. Näin vedenkestävät vaatteet sopivat päivittäiseen käyttöön myös Pohjoismaisessa ilmastossa.

Valikoimasta löytyy vedenkestäviä Muston takkeja eri malleissa, sekä tyylikkäitä ja ajattomia Musto pikeepaitoja niin naisille kuin miehille. Lisäksi löydät purjehdukseen sopivia asusteita kuten mukavat purjehdushanskat ja  nopeasti kuivuvan lippiksen kiinnitettävällä klipsillä varustettuna. Vaativampiin olosuhteisiin löytyy myös Musto henkselihousuja, joiden avulla haastavimmatkaan vesikelit eivät ole este kenellekään.

Arvostelut: Musto

4.47/5

Perustuu 45 arvosteluun