Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Nakamura kategoriat

Nakamura pyörät

Piditpä sitten vauhdin hurmasta, tehokkaasta kuntoilusta tai ekologisesta liikkumisesta, pyöräily sopii sinulle. Pyöräily on kuntoilumuotona loistava, sillä se kehittää niin aerobista kuntoa kuin koko kehon lihaksistoa. Pyörä toimii myös helppona ja luontoa säästävänä kulkuvälineenä pidemmillä ja lyhemmillä etäisyyksillä. Parasta lajissa on kuitenkin sen monimuotoisuus – pyöräily sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille. Pyöräilyn eri harrastusmuotoja löytyy useita, joista kukin voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Erilaisiin pyöräilylajeihin löytyy luonnollisesti myös omanlaisensa pyörät. Esimerkiksi Nakamura tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä pyöriä citykäyttöön, työmatkapyöräilyyn, maantielle ja maastoon.

Nakamura on polkupyörämerkki, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja edullisia polkupyöriä aikuisille ja junioreille. Nakamura-pyörät valmistetaan noudattaen kansainvälisiä laatusertifikaatteja, joten niiden kestävyyteen ja mutkattomaan toimivuuteen voi aina luottaa. Jos mielessäsi on Nakamura-pyörä, kannattaa pohtia millaisessa maastossa ja millaisilla nopeuksilla yleensä ajat. Kaupunkiympäristöön ja lyhempiin etäisyyksiin sopii turvallinen ja hyvin varusteltu Nakamura-kaupunkipyörä. Mikäli polkemasi etäisyydet ovat useampia kilometrejä ja liikut monipuolisesti eri maastoissa, Nakamura-hybridipyörä on sinulle sopivin vaihtoehto. Kunto- ja kilpapyöräilyyn soveltuu sen sijaan klassinen ja kevyt Nakamura-maantiepyörä. Jos kumpuileva metsämaasto ja vauhdikkaampi meno houkuttelee sinua, valitse tukevilla renkailla varusteltu Nakamura-maastopyörä.

Haluatko löytää laadukkaan pyörän edullisesti? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Nakamura-polkupyörät naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi Nakamura-pyörä kaupunkikäyttöön tai vauhdikkaaseen maastoajoon, meiltä löydät etsimäsi. Laajan mallivalikoimasta lisäksi löydät meiltä paljon erilaisia kokoja ja värivaihtoehtoja. Sinun pyöräilyharrastukseesi parhaiten sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Nakamura-pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pyöräily on sinun lajisi, muista hankkia myös muut varusteet suosikkilajiisi. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet.

Arvostelut: Nakamura

3.63/5

Perustuu 35 arvosteluun