Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Vyn 70 -rinkka

Olitpa sitten aloittamassa ensimmäistä pitkää vaellustasi tai reppureissua maailman ympäri, voit luottaa siihen, että tämä rinkka on riittävän tilava, monipuolinen ja mukava kantaa. 

229,00 €
Väri
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Olitpa sitten aloittamassa ensimmäistä pitkää vaellustasi tai reppureissua maailman ympäri, voit luottaa siihen, että tämä rinkka on riittävän tilava, monipuolinen ja mukava kantaa. Lujatekoinen reppu on valmistettu kierrätetyistä kankaista, ja siinä on korjattavia yksityiskohtia, joten se kestää tämän seikkailun ja monia muita. Repussa on kaikki välttämättömät ominaisuudet sivutaskuista ja kiinnikekohdista irrotettavaan kantolaukkuun, jota voit käyttää kaupungilla tai siirtymissä.

 • 70 litran säilytystilavuus Valmistettu pääasiassa kierrätetyistä kankaista ja suunniteltu sisältämään mahdollisimman vähän ei-kierrätettäviä joustomateriaaleja
 • Korjattavat yksityiskohdat ja ominaisuudet
 • Vankka ja monipuolinen kuormaa kannettaessa
 • Edessä oleva säilytystila toimii karttakotelona kaupunkia tutkittaessa
 • Suuri vetoketjullinen aukko repun alaosassa, jotta tavarat ovat helpommin saatavilla
 • Vahvistettu pohjapaneeli lisää kestävyyttä
 • Säätö alhaalta sivulta ja säilytystilaa
 • Vahvatekoiset sivutaskut vesipullojen, telttakeppien ja lisävarusteiden säilytykseen
 • Säädettävä selkäpuoli parantaa mukavuutta raskaiden kuormien yhteydessä
 • Pääliläpässä tasku avainkoukulla, lisäsäilytystila pikkuesineille
 • Suuri kantokyky erämaapatikointiin

Tuotenumero
607109

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Haglöfs

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Recycled

Tuotteen materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä materiaalia.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.