Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. VARASTON TYHJENNYS – MERKKILÖYTÖJÄ JOPA -50%!

Varaston tyhjennys alkoi Intersportissa! Nappaa talven parhaat löydöt poistohinnoin. Tarjoukset voimassa 3.3. asti!

Varastontyhjennys Intersportissa.

Talven suosituimmat kategoriat naisille

Talven uutuudet ja kestosuosikit naisille nyt valikoimastamme, tutustu ajankohtaisiin kategorioihin verkkokaupassamme.

Inspiraatiota urheiluun ja vapaa-aikaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa
#heartofsport

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja voit päästä mukaan seinällemme.

Naisten urheiluvaatteet

Jos elämäntyylisi on sporttinen, vaatekaapissasi on oltava paikka myös urheiluvaatteille. Hyviin urheiluvaatteisiin kannattaakin panostaa, sillä niillä on suuri merkitys niin omaan motivaatioon kuin suorituksen laatuunkin. Kun valitset hyvin istuvat, omaan lajiin sopivat ja laadukkaista materiaaleista valmistetut urheiluvaatteet, liikkuminen tuntuu hyvältä ja suoriudut paremmin. Vaikka parempi suosituskyky on hyvä syy satsata korkealaatuisiin urheiluvaatteisiin, myös tyylillä on väliä. Kauniisti istuvat ja tyylikkäät urheiluvaatteet nostavat motivaation ja urheilufiiliksen tappiin, jolloin nautit suosikkilajistasi vieläkin enemmän.

Naisten urheiluvaatteet tarjoavat runsaasti valikoimaa erilaisiin aktiviteetteihin. Olitpa sitten ahkera retkeilijä, innokas juoksija tai aktiivinen treenaaja, vaihtoehtoja löytyy runsaasti niin tyylien kuin materiaalienkin puitteissa. Urheiluvaatteita ostaessa kannattaakin aina pohtia vaatteiden tulevaa käyttötarkoitusta. Juoksuun, treeniin ja muihin intensiivisiin lajeihin sonnustaudutaan hengittävillä, kevyillä ja joustavilla vaatteilla, kun taas ulkolajeissa avainroolissa ovat säänkestävät materiaaliyhdistelmät. Kosteutta siirtävät tekniset materiaalit ovat lajista riippumatta hyvä valinta kaikenlaiseen urheiluun. Teknisiä materiaaleja löytyykin valtavasti erilaisia eri käyttötarkoituksiin. Olipa lajisi sitten jooga tai polkujuoksu, jokaisen sporttisen naisen varustearsenaalista tulee löytyä myös hyvät urheiluliivit.

Mistä parhaat naisten urheiluvaatteet? Olipa mielessäsi katseenkääntävät treenitrikoot tai uusi kuoritakki, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Naisten valikoimasta löytyvät kaikki suosikkimerkit, kuten adidas, Nike, Peak Performance ja Helly Hansen. Kattavasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja, paljon kokoja sekä aina kunkin sesongin upeimmat värit ja kuosit. Tilaa naisten urheiluvaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet. Jos haluat löytää naisten urheiluvaatteet edullisesti, tutustu myös verkkokauppamme Last Chance -osioon. Tervetuloa ostoksille!