Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Superstartti kevääseen alkoi!

Aika ottaa Superstartti kevääseen! Intersport on nyt täynnä huippumerkkien parhaita diilejä ja ajankohtaisia uutuuksia, joten nyt on täydellinen hetki hankkia sporttivaatteet ja -varusteet kevääseen.

Ryhmä juoksijoita kesäisellä kadulla.

Kevään suosituimmat kategoriat miehille

Kevään uutuudet ja kestosuosikit miehille nyt valikoimastamme, tutustu ajankohtaisiin kategorioihin verkkokaupassamme.

Inspiraatiota urheiluun ja vapaa-aikaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa
#heartofsport

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja voit päästä mukaan seinällemme.

Miesten urheiluvaatteet

Hyvät urheiluvaatteet kuuluvat jokaisen aktiivisen miehen vaatekaappiin. Olipa lajisi sitten jalkapallo tai kuntosali, toimivat ja tyylikkäät urheiluvaatteet varmistavat, että nautit lempilajistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kun valitset oman lajin fyysisiin vaatimuksiin sopivat vaatteet, tunnet olosi mukavammaksi ja suoriudut paremmin. Urheiluvaatteet vaikuttavat suorituksen lisäksi myös motivaatioon. Kun päälläsi ovat mukavasti istuvat, persoonalliset ja laadukkaat urheiluvaatteet, pysyt motivoituneena ja saat lisäenergiaa tiukimpiinkin suorituksiin.

Millaiset miesten urheiluvaatteet sinä haluat löytää? Urheiluvaateostoksilla kannattaa aina aloittaa pohtimalla, millaiseen lajiin ja millaisiin olosuhteisiin olet pukeutumassa. Urheiluun sopivat yleisesti erilaiset tekniset materiaalit, mutta myös laadukkaat luonnonmateriaalit kuuluvat urheilevan miehen vaatearsenaaliin. Intensiivisiin lajeihin tarvitaan hyvin istuvat ja hengittävät tekniset vaatteet, jotka siirtävät tehokkaasti kosteutta ja pitävät ihon kuivana. Kun urheilua harrastetaan ulkosalla, tulee huomioida myös ulkoiset olosuhteet ja mahdolliset maaston tuomat haasteet. Vaativimpiin ulkoiluharrastuksiin varustaudutaankin säänkestävillä ja lämpimillä teknisillä materiaaleilla. Luonnonmateriaalit, kuten merinovilla, ovat hyvä valinta erityisesti kylmien säiden aktiviteetteihin toimivan kerrospukeutumisen oheen.

Mistä parhaat urheiluvaatteet miehille? Olipa mielessäsi laadukas ulkoilutakki tai tyylikkäät treenivaatteet, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimastamme löytyvät kaikki miesten suosikkimerkit, miesten Nike-vaatteet, miesten adidas-vaatteet ja miesten Peak Performance -vaatteet. Kattavasta valikoimasta löydät paljon kokoja, erilaisia malleja sekä aina sesongin tyylikkäimmät värit ja kuosit. Tilaa miesten urheiluvaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet. Jos haluat löytää miesten urheiluvaatteet edullisesti, tutustu myös verkkokauppamme Last Chance -osioon. Tervetuloa ostoksille!