Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM
Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM
Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM
Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM
Marker MARKER SQUIRE 11; 90MM

MARKER SQUIRE 11; 90MM -laskettelusiteet

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle. Siteestä tarjolla neljä värivaihtoehtoa.

180,00 €
Väri
Musta
Oranssi
Vihreä
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle, joka haluaa haastaa itseään rinteessä ja parkissa. Side on saanut täysin uuden Triple Pivot 3-etukappaleen, jossa Anti Ice Rail monon pohjan puhdistamista varten. Uusi Hollow Linkage 2-kanta vaatii 35 % vähemmän voimaa, verrattuna vanhaan malliin, polkaistessa kiinni. Side toimii Gripwalk- ja alppinormin monojen kanssa. 

  • jarruleveys 90 mm
  • DIN 3.0-11.0
  • painosuositus 30-110 kg
  • siteen paino 820g

Tuotenumero
7424V1

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Marker

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.