Sisältöön

Jr Phantom GX Academy MG Jr -jalkapallokengät (mg)

Nuorten jalkapallokengät 

72,90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nike Jr. Phantom GX Academy MG - jalkapallokengät junioreille. Kengät on varustettu NikeSkin-pintamateriaalilla, joka takaa erinomaisen pallotuntuman ja -hallinnan.  Päällinen on mukavantuntuista verkkoa ja kantapää on pehmustettu. Pohjassa on sekoitus kartiomaisia ja kolmitähtisiä nappuloita. Uusi yhdistelmä auttaa kiihdytyksissä ja nopeissa suunnanmuutoksissa.

• Sopii tekonurmelle ja luonnonnurmelle• Joustavat nauhat• Pehmustettu sisäpohja

Alusta:Luonnonnurmi,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:MG

Tuotenumero
DD9549

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Nike

Teknologiat

NIKESKIN

NIKESKIN on pehmeä, hengittävä verkkokerros, joka on yhdistetty ohueen polyuretaanikalvoon ja käsitelty All Conditions Controlilla (ACC). Voit ajatella sen ohuempana, joustavampana versiona Hyperfuse – teknologiasta, ja se on suunniteltu erityisesti jalkapalloon.

Miten se toimii?
NIKESKIN verkkomateriaali sekoitettuna polyuretaanikerrokseen antaa paljasjalkaisen tunnun palloon. Yksiosainen NIKESKIN istuu jalkaan luonnollisesti, ilman mitään ylimääräistä. Teknologia on parannettu ACC:llä, jotta suoritus onnistuu sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.