Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETGrippisukka Ultra Light

Markkinoiden kevyin normaalivartinen grippisukka, joka pitää jalan tiukasti kengässä paikallaan lajissa kuin lajissa.

34,90 €
Väri
Musta
Valkoinen
Punainen
Keltainen
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Markkinoiden kevyin grippisukka, jonka paino on ainoastaan noin 30 grammaa! Erinomainen valinta käyttäjälle, joka etsii jalat lajissa kuin lajissa paikallaanpitävää ja huomaamatonta sukkaa.

Jalan tukevasti kengässä pitävä normaalivartinen SOXPro Ultra Light -grippisukka lisää suorituskykyä pelatessa lähes mitä tahansa lajia. Ultra Light on erittäin kevyt, ohut ja anatomisesti tarkasti muotoiltu vaativan urheilijan valinta. Nuolimalliset GRIP:IN -pitoelementit jalkapohjassa ja kantapäässä takaavat täyden suoritusvarmuuden. Erinomaisen pidon viimeistelee jalkapohjaa vasten sukan sisäpuolelle ommellut silikonilankakuidut.

Grippisukka suorituskyvyn parantamisen ohella ehkäisee erilaisia nyrjähdys- ja venähdysvammoja, jotka useasti aiheutuvat kun jalka pääsee liikkumaan pysähdys- tai käännöshetkellä sivuttaissuunnassa kengässä. Lisäksi SOXPro-grippisukka ehkäisee jalan mikroliikkeitä, joista useimmiten jalkoihin syntyvät kivuliaat rakkulat aiheutuvat.  

Ultra Light-sukan mikrotyynyteknologia peittää jalkapohjan ja vaimentaa iskuja sekä ehkäisee tehokkaasti rakkuloilta. Sukassa kantapää on hienovaraisesti korotettu ja kärki sen sijaan on ohuempi kuin Classic-sukassa.

Ultra Light-sukkien materiaali on valmistettu yhdistämällä hienointa puuvillaa ja kierrätettyä Newlife™-polyesteria. Materiaaliyhdistelmä takaa kevyen ja miellyttävän urheilusukan, joka pitää käyttäjän jalan kuivana koko urheilusuorituksen ajan. Newlife™-lanka on valmistettu käytetyistä muovipulloista ja valmistettu mekaanisella, ei kemiallisella prosessilla.

SOXPro -grippisukalla on Medical Device Class1-luokitus, eli kyseessä on hyväksytysti vammoja ja niiden riskejä vähentävä tuote.

 • XS (35-37)
 • S (38-40)
 • M (41-43)
 • L (44-46)
 • XL (47 ->)

Grippisukan edut

 • Grippisukan avulla jalka pysyy tukevasti kengässä paikallaan lajissa kuin lajissa.
 • Jalan pysyessä tiukasti kengässä, urheilija lisää suorituskykyään nopeammilla suunnanmuutoksilla ja räjähtävämmillä lähdöillä.
 • Grippisukka auttaa ehkäisemään jalan äkkinäisiä sivuttaisliikkeitä ja niistä syntyviä nyrjähdys- ja venähdysvammoja.
 • Sukan ergonomiset mikrotyynyt vaimentavat iskuja ja suojaavat jalkaterää vähentäen urheillessa syntyviä rakkuloita.
 • Mukava ja hengittävä materiaali pitää jalat kuivina

SOXPro-sukkien laadun säilyttämiseksi ja kestävyyden pidentämiseksi suosittelemme:

 • Pese sukat aina kädenlämpöisessä vedessä käsin tai pesukoneessa enintään 30° asteessa.
 • Pese SOXPro-sukat ylösalaisin säilyttääksesi pitoelementtien toiminnallisuuden.
 • Älä käytä valkaisuainetta.
 • Kuivaa sukat vain huoneenlämmössä tai ulkoilmassa.

Älä altista sukkia kuumuudelle.

Tuotenumero
SOXULT

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Soxpro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.