Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätAdidas lippikset

Adidas lippikset

adidas lippikset ovat laatutietoisen valinta. adidas lippikset naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa adidas lippikset helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki adidas lippikset ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua lippikset tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia adidas lippikset tuotteitamme ovat tällä hetkellä Baseball Cap - lippis 23,00 €, Runner 4D AEROREADY Cap - lippis 35,00 € ja Marimekko Aeroready Cap - lippis 35,00 € – millaiset adidas lippikset olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Adidas lippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas lippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 13.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas lippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Baseball Cap - lippis, adidas Runner 4D AEROREADY Cap - lippis ja adidas Marimekko Aeroready Cap - naisten lippis.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Adidas lippikset

3.83/5

Perustuu 6 arvosteluun