Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Haglöfs l.i.m
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (27)
  27 / 27 tuotetta
  L.I.M - NIIN KEVEITÄ KUIN MAHDOLLISTA

  L.I.M-sarjan kehittelyssä on paneuduttu saumojen, hihansuiden, taskujen, vahvikkeiden ja muiden detaljien suunnitteluun samalla huolella kuin itse materiaalien ja kankaiden valintaan. L.I.M SERIES AS LIGHT AS WE CAN GO

  L.I.M GTX JACKET - aina valmis mestari

  Nopeamman vaelluksen juju on ettei kanna koskaan mukana enempää kuin on tarpeen. Mutta älä lähde matkaan ilman varmistusta. Kevyt ja pakkautuva L.I.M GTX -takki on valmistettu GORE-TEX Paclite® PLUS 2.5-layer -kankaasta, joka takaa kestävän pitkäaikaisen sääsuojan ja hengittävän mukavuuden. Välttämätön vaatekappale, joka on aina mukana korkeasykkeisissä aktiviteeteissa ja jonka sisäpuoli tarjoaa erinomaisen mukavuuden ihoa vasten. Varustettu vetoketjullisilla käsitaskuilla, hyvin istuvalla hupulla ja heijastavilla yksityiskohdilla turvallisuuden takaamiseksi.

  L.I.M FH GTX LOW

  Valloita suuria matkoja ottamalla kevyempiä askeleita. Erittäin kevyet L.I.M FH GTX LOW -saappaat on suunniteltu helpottamaan matkaa. Ne on varustettu GORE-TEX-kalvolla ja iskunvaimennuksella, joka pitää jalkasi kuivina ja mukavina, sekä märkäpidolla, joka vahvistaa vakautta, ja ne on tehty vaativiin pohjoismaisiin vuoristoseikkailuihin vaihtelevassa maastossa.

  Arvostelut: Haglöfs l.i.m

  4.69/5

  Perustuu 16 arvosteluun