Sisältöön

Black Friday -urheiluelektroniikka ja sykemittarit

Huippumerkkien hinnat pimenevät, sillä Black Friday on vallannut Intersportin! Kaupoista ja verkkokaupasta löydät nyt läjäpäin mahtavia Black Friday -tarjouksia urheiluun ja vapaa-aikaan. Tarjolla muun muassa paljon vaatteita, jalkineita, laukkuja ja urheiluvarusteita parhailta huippumerkeiltä. Merkkivalikoimasta löytyvät esimerkiksi adidas, Nike, Polar, Peak Performance, Icebug ja Helly Hansen. Mustan perjantain tarjouksista löydät myös parhaat sykemittarit ja muun huippulaadukkaan urheiluelektroniikan alennetuin hinnoin. Tarjouksista löydät tunnetut ja luotettavat brändit, kuten Polar ja Suunto.

Black Friday -sykemittari

Haaveiletko laadukkaasta sykemittarista? Intersportin Black Friday -tarjouksista löydät etsimäsi alennettuun hintaan. Sykemittari on helppo tapa tehdä urheilusta monipuolisempaa, tavoitteellisempaa ja haastavampaa. Sykemittarien tekniset ominaisuudet vaihtelevat paljonkin –niistä löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisiin tavoitteisiin ja taitotasoihin. Jos olet vasta opettelemassa aktiivista elämäntapaa, sinulle riittää hyvillä perusominaisuuksilla varusteltu sykemittari. Jos olet sen sijaan jo harjaantuneempi urheilija, erilaiset harjoitusohjelmat, GPS-ominaisuudet ja tarkempi harjoitteludata auttavat sinua kehittymään eteenpäin. Tutustu erilaisiin malleihin ja valitse omaan tasoosi sopiva Black Friday -sykemittari.

Black Friday -fitnessmittari

Onko mielessäsi laadukas fitnessmittari aktiivisen elämän tueksi? Poimi sellainen Intersportin Black Friday -tarjouksista edullisesti. Fitnessmittari muistuttaa perinteistä sykemittaria – sykkeen mittauksen lisäksi sillä voi seurata kokonaisvaltaisemmin omaa aktiivisuustasoa. Fitnessmittarien avulla on mahdollista seurata esimerkiksi päivittäistä askelmäärää, kalorinkulutusta ja unen laatua. Useimpien fitnessmittarien avulla on myös mahdollista asettaa omaan profiiliin räätälöityjä aktiivisuustavoitteita. Edistyneimmät fitnessmittarit sisältävät myös GPS-ominaisuudet sekä räätälöidyt lajiohjelmat. Tutustu erilaisiin malleihin ja valitse omaan tasoosi sopiva Black Friday -fitnessmittarit.

Paljonko black friday sykemittarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat black friday sykemittarit -kategorian tuotteet saat hintaan 37.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat black friday sykemittarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro, Polar Vantage V3 ja Polar PRO tekstiilivyö sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: black friday sykemittarit

4.88/5

Perustuu 8 arvosteluun