Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Helsinki City Running Day x Saucony

Intersport ja Saucony toimivat Helsinki City Running Day:n yhteistyökumppaneina ja tekevät yhteistyötä tapahtuman eteen. Tältä sivulta löydät tietoa HCRD:n eri kilpailumatkoista ja saat vinkkejä oikeiden välineiden hankintaan.

Kaksi hiihtäjää Salomonin hiihtovälineillä.

Mikä on Helsinki City Running Day?

Helsinki City Running Day eli HCRD on Suomen suurin vuosittain käytävä massajuoksutapahtuma. Helsinki City Maraton on järjestetty jo vuodesta 1981 lähtien, ja se kerää yhteen laajasti juoksuyhteisön. HCRD:n maali sijaitsee legendaarisella Helsingin Olympiastadionilla, joten tuhannet juoksivat pääsevät ylittämään maaliviivan historiallisissa urheilumaisemissa.

Helsinki City Running Day järjestetään 11.5.2024.

Viime vuonna tapahtumassa oli mukana ennätysmäärä osallistujia, yhteensä 14 500 juoksijaa! Katso tunnelmia videolta.

Kenelle Helsinki City Running Day soveltuu?

Helsinki City Running Day soveltuu kaikille, ja kilpailussa on useita eri matkoja. Vuonna 2024 HCRD:n matkoina ovat Saucony Helsinki City Maraton, puolimaraton, 5km (juoksu ja kävely), Saucony Helsinki Maraton Relay ja lapsille suunnattu 1 kilometrin minimaraton. Hurjimmille juoksijoille on tarjolla myös Helsinki City Double, joka sisältää täyden Saucony Helsinki City maratonin lisäksi myös puolimaratonin! 

Virittäydy tunnelmaan ja osallistu tapahtumaan!

Legendaarinen Saucony Helsinki City Marathon järjestetään jo 44. kertaa tänä vuonna.

Millä kengillä kannattaa juosta Helsinki City Running Day 2024?

Sauconyn mallistosta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa kisapäivän haasteisiin, oli matkasi sitten 5 kilometriä tai vaikka Helsinki City Double! Jos kaipaat kisakengältä erityisesti iskunvaimennusta ja tukea, hyvä valinta on Ride 17 -kenkä. Ennätystä tavoitteleville juoksijoille joustavalla nailonlevyllä varustettu Endorphin Speed 4 -kenkä on loistava valinta kaikille matkoille! 

 

Miten osallistun Helsinki City Running Dayn kilpailuihin?

HCRD:ään osallistuminen on helppoa – voit katsoa osallistumisohjeet HCRD:n sivuilta ja ilmoittautua haluamallesi matkalle. Tervetuloa mukaan!