Sisältöön

Vedenpitävät juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vedenpitävät juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon XA PRO 3D V8 GTX M, Asics GT-1000 12 GTX W ja Brooks Ghost 14 GTX W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on adidas Supernova GTX W, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 119.00 € - 250.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vedenpitävät juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vedenpitävät juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vedenpitävät juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon XA PRO 3D V8 GTX M, Asics GT-1000 12 GTX W ja Brooks Ghost 14 GTX W sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vedenpitävät juoksukengät

4.46/5

Perustuu 125 arvosteluun