Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiLaskettelusauvat

Laskettelusauvat ovat ehdoton osa jokaisen laskettelijan varustusta. Laskettelusauvat auttavat sinua pääsemään eteenpäin, säätelemään vauhtiasi ja suuntaasi rinteessä. Jotta liikkuminen olisi mukavaa ja turvallista, laskettelusauvojen tulee olla juuri sinun käyttöösi sopivat. Tärkein sauvojen valintaan vaikuttava tekijä on niiden pituus. Sekä liian pitkillä että liian lyhyillä sauvoilla eteneminen on vaikeaa ja epämukavaa. Itsellesi sopivimmat sauvat löydät parhaiten asiantuntevan myyjän avustuksella, mutta niiden oikean pituuden voit laskea myös itse. Laskettelusauvojen oikea pituus lasketaan kertomalla oma pituus 0,7:llä. Pituus on sopiva, kun kätesi muodostaa 90-asteen kulman, kun pidät sauvaa pystyssä oman kehosi vierellä. Jos olet kahden pituuden välimaastossa, valitse aavistuksen pidempi sauva.

Pituuksien lisäksi myös laskettelusauvojen materiaaleissa, kädensijoissa ja varsissa on eroja. Alumiini on laskettelusauvojen tavallisin materiaali – se sopii hyvin kaiken tasoisille laskettelun harrastajille. Alumiinisauvojen etu on edullisempi hinta, vakaa tuntuma sekä kestävyys. Hiilikuitusauvat ovat yleensä arvokkaampi vaihtoehto, mutta niiden keveys ja vahvuus ovat täysin omaa luokkaansa. Jos olet aktiiviharrastaja, hiilikuitusauvat ovat sinulle paras vaihtoehto. Myös kädensijojen lenkeissä on eroja – aloittelijalle tai satunnaiselle harrastajalle riittää perinteinen lenkki, mutta kilpa- ja aktiivikäyttöön kannattaa valita käden ympärille kiinnitettävä Trigger S -teknologialla varusteltu lenkki. Trigger S -lenkki tuo huomattavasti paremman tuen ja tuntuman laskettelusauvoihin. Mikäli laskettelet myös hoidettujen rinteiden ulkopuolella erilaisissa maastoissa, voit valita säädettävällä teleskooppivarrella varustellut laskettelusauvat.

Halutko löytää täydelliset laskettelusauvat? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat laskettelusauvat eritasoisille laskijoille. Etsitpä sitten perinteisiä alumiinisauvoja tai optimaalisen kevyitä hiilikuitusauvoja, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme kaikki laskettelun huippumerkit, kuten esimerkiksi Leki-laskettelusauvat ja Tecnopro-laskettelusauvat. Oikean mallin ja pituuden valinnassa sinua avustavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa laskettelusauvat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet lasketteluharrastukseesi. Katso esimerkiksi lasketteluvaatteet, laskettelukypärät ja laskettelusukset.

Paljonko laskettelusauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelusauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelusauvat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Wallrider - laskettelusauvat, McKINLEY Rocket Jr - laskettelusauvat ja McKINLEY Vector 20 - laskettelusauvat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelusauvat

4.4/5

Perustuu 5 arvosteluun