Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.ASICS Dynablast 4 W -naisten juoksukengät

DYNABLAST™ 4 -kenkä on suunniteltu kuntoilijoille, jotka tarvitsevat mukavuutta juoksu- tai treenirutiineihin.  

130,00 €
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen ASICS Dynablast 4 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

DYNABLAST™ 4 -kenkä on suunniteltu kuntoilijoille, jotka tarvitsevat mukavuutta juoksu- tai treenirutiineihin.  

Pehmeä, tekninen neulospäällinen ja verkkokankainen iltti parantavat kengän istuvuutta, mukavuutta ja hengittävyyttä.  ​

Välipohja ja ulkopohja on suunniteltu tukemaan erityisesti päkiän ja kantapään alueita, joihin iskut kohdistuvat. Tämä tuottaa energisemmän palautumisen ja kimmoisuuden matalammalla pohjaprofiililla.

 

Muotoiltu neulospäällinen parantaa hengittävyyttä

 

FF BLAST™ -teknologia pehmustaa kevyesti ja parantaa kimmoisuutta 

 

Pohjan leikkaukset ovat erinomaisen kimmoisia 

 

ORTHOLITE™ X-30 -pohjallinen parantaa kengän käyttömukavuuttaKuminen AHAR™-ulkopohja parantaa kestävyyttä 

 

Vähintään 50 % kengän päällisen päämateriaalista on kierrätettyä, mikä vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä

 

Pohjallisen valmistuksessa käytetyssä kehruuvärjäysprosessissa käytetään noin 33 % vähemmän vettä ja se tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä perinteiseen värjäykseen verrattuna 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
ASI1012B513

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.