Sisältöön

FUJI LITE 3 W -naisten maastojuoksukengät

Naisten kevyet, hyvin vaimennetut polkujuoksukengät. Kengät ovat ketterät ja niissä on loistava pito, joten ne soveltuvat kaikenmuotoisille poluille.

139,00 €
Väri
Musta
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen FUJI LITE 3 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

FUJI LITE™ 3 -kenkä on saanut inspiraationsa Fuji-vuoren rinteillä kasvavista hinoki-sypressipuista. Se sallii sinun keskittyä edessä olevaan reittiin ja saa sinut parempaan mielenvireeseen. 

Tärkeimpiin uudistuksiin kuuluu kierrätystekstiilien osuuden lisääminen päällisessä. Se vähentää jätettä ja lisää ylijäämämateriaalin uudelleenkäyttöä. 

Uudelleenmuotoiltu FLYTEFOAM™-välipohja on valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätysmateriaaleista. Tämä vaahtokumi antaa kevyen iskunvaimennuksen ja työntää askelta eteenpäin maastopoluilla juostessa. 

Lisäksi kengän ulkopohja on suunniteltu parantamaan pitoa mutaisessa tai savisessa maastossa.

  • Teknisesti muotoiltu verkkopäällinen parantaa hengittävyyttä
  • Vähintään 50 % kengän päällisen päämateriaalista on valmistettu kierrätysmateriaalista, joka vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä
  • Pohjallisen valmistuksen liuosvärjäysprosessi käyttää noin 33 % vähemmän vettä ja tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteiseen värjäykseen
  • Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä
  • Nauhat peittävä läppä varmistaa, että nauhat eivät avaudu tai tartu mihinkään juoksun aikana
  • FLYTEFOAM™-pehmuste on valmistettu nanofibrilloidusta selluloosasta, ja tätä biopohjaista materiaalia on käytetty kengän välipohjan osana
  • ASICSGRIP™-ulkopohja auttaa parantamaan pitoa ja kestävyyttä märässä sekä kuivassa maastossa.
Droppi (mm):3-4
Harjoitusalusta:Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1012B294

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.