Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETGel-Cumulus 24 W -naisten juoksukengät

Gel-Cumulus 24 W - Naisten juoksukenkä, on monipuolinen ja sopii monenlaiselle juoksijalle sekä pitkille että lyhyemmillekin matkoille. 

 

99,90 €
Hinta verkossa
160,00 € -37 %
30pv alin hinta: 160,00 € Lisätietoa
Väri
Vihreä
Musta
Sininen
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Gel-Cumulus 24 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

GEL-CUMULUS™ 24 -kenkä on monipuolinen juoksukenkä arkeen, ja se sopii monenlaisille juoksijoille ja lenkkipituuksille. Tämä kenkä tuntuu pehmeämmältä ja reagoivammalta niin päällisen osalta kuin pohjan vaahtomuovin.

Päällisen mukavuutta lisää paranneltu kannan istuvuus. Teknisesti suunniteltu verkkokangas parantaa hengittävyyttä ja pitää jalat viileinä koko juoksun ajan.

Tähän sulavasti liikkuvaan pitkän matkan juoksukenkään on myös lisätty FF BLAST™ -pehmuste. Se pitää kengän kevyenä, pehmentää laskeutumista ja tekee varvastyönnöstä energisemmän.

  • FF BLAST™ -pehmusteteknologia
  • Kevyt välipohjan vaahto, jonka energinen ja kimmoisa pehmuste lisää juoksun tehokkuutta
  • Kengän taka- ja etuosassa on käytetty GEL™ -teknologiaa parantaa iskunvaimennusta ja pehmentää askellusta
  • Miehille ja naisille erikseen suunniteltu 3D SPACE CONSTRUCTION™ -ominaisuus huomioi eriasteiset kompressiot
  • Teknisesti suunniteltu verkkokankainen päällinenParantaa hengittävyyttä ja tuntuu jalassa pehmeältä
  • Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä hämärässä
  • FLYTEFOAM BLAST™-pehmusteteknologia tarjoaa kevyen pehmusteen ja iskunvaimennuksen
  • Kengän päällinen on valmistettu kierrätysmateriaaleista, mikä vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä
  • OrthoLite™ X-30 -pohjallinen tuo pehmeyttä ja mukavuutta kengän jalkaanlaittoon
  • Koko pohja koskee maahan, mikä mahdollistaa sujuvamman ja tehokkaamman juoksun
Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1012B206

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

I.G.S.

Impact Guidance System on ASICSin suunnittelufilosofia, jossa jalkineen tekniset ominaisuudet tukevat askeleen luonnollista liikerataa antaen samalla liikkujalle lisää tukea ja iskunvaimennusta. Virheliikkeiden ehkäisy on tärkeintä askeleen ensimmäisen 25% aikana. Kolme tärkeää vaihetta: kontakti, keskitukivaihe, ponnistus. I.G.S. ominaisuudella varustettuja malleja löytyy juoksuun, kävelyyn, tennikseen, lentopalloon, käsipalloon, squashiin ja sulkapalloon.

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.