Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETGT-1000 12 W -naisten juoksukengät

GT-1000™ 12 -kenkä on modernisoitu sekä mukavampi. Se on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin ja sopii juoksuun tai kuntosalilla käytettäväksi. ​

99,90 €
130,00 € -23 %
30pv alin hinta: 130,00 € Lisätietoa
tiistai
Väri
Musta
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen GT-1000 12 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Lähestymistapamme GT-1000™ 12 -kengän kohdalla oli modernisoida muotoa ja tehdä siitä mukavampi. Se on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin ja sopii juoksuun tai kuntosalilla käytettäväksi. ​

Kengässä on pehmeä verkkopäällinen, uusi kantapäämuoto ja mukavampi sukkareunus. Nämä ominaisuudet vastaavat myös kielekkeellä olevaa siipirakennetta, joka auttaa tarjoamaan tukevamman istuvuuden.​

Kengän välipohjan sisäkaarteessa käytetty LITETRUSS™-teknologia vähentää pronaatiota. Se tekee askelluksesta tukevamman ja estää ylipronaatiota. 

 

Päällinen teknisestä verkkokankaasta Parantaa hengittävyyttä ja käärii jalan pehmeällä tuntumalla

Siivellinen iltin rakenne Auttaa luomaan tukevamman istuvuuden

Ulkoinen takaosa Parantaa istuvuutta ja vakautta

LITETRUSS™-teknologia Parantaa kengän keskiosan tukea ja jalan keskiosan vakautta

FLYTEFOAM™-pehmuste Antaa kevyen iskunvaimennuksen

Pohjan takaosassa on käytetty GEL™-teknologiaaParantaa iskunvaimennusta ja pehmentää askellusta

OrthoLite™ X-30 -pohjallinen Antaa mukavaa pehmeyttä jalkapohjalle

Vegaanille sopiva: Tätä tuotetta varten ei ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja malliin ja materiaaliin kuuluvissa vaiheissa, mukaan lukien langat, liimat tai muut sideaineet. .

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Hiekka,Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
1012B450

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

Vegaaninen

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.