Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Novablast 4 W -naisten juoksukengät

Erittäin kimmoisa sekä energinen huippujuoksukenkä. 

Loistava valinta yleiskengäksi sekä nopeammille lenkeille.

150,00 €
Väri
Beige
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Novablast 4 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

NOVABLAST™ 4 -juoksukengän välipohjan ja ulkopohjan uusi geometria tukee energistä liikkumista.

Siivellinen iltti päällisessä parantaa istuvuutta ja vähentää iltin liikkuvuutta. Sitä täydentää tekninen neulospäällinen, joka lisää kengän joustoa, ilmanvaihtoa ja kestävyyttä.

FF BLAST™ PLUS ECO -pehmuste on valmistettu 20-prosenttisesti kierrätetystä biopohjaisesta materiaalista. Tämä materiaali pehmentää laskeutumisia ja tehostaa varvastyöntöä harjoittelun aikana.

 

Tekninen neulospäällinen 

Erinomainen jousto, ilmanvaihto ja kestävyys

 

Siivellinen iltti

Lisäjousto parantaa istuvuutta ja vähentää iltin liikkuvuutta

 

Kiinteä iltti parantaa istuvuutta kengän keskiosassa ja estää iltin liukumista paikoiltaan

 

FF BLAST™ PLUS ECO -pehmuste 

Noin 20-prosenttisesti biopohjaisesta materiaalista valmistettu pehmuste on pilvenpehmeää

 

Ulkopohjan inspiraationa trampoliini 

Lisää askelten kimmoisuutta

 

AHAR™-ulkopohja parantaa kestävyyttä

Vähintään 75 % kengän päällisestä on valmistettu kierrätetystä materiaalista, joka vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä

 

Pohjallisen valmistuksessa käytetyssä kehruuvärjäysprosessissa käytetään noin 33 % vähemmän vettä ja se tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä perinteiseen värjäykseen verrattuna

 

Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä hämärällä liikuttaessa 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
ASI1012B510

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.