Sisältöön

babolat Syntec Pro
babolat Syntec Pro

Syntec Pro -tarvike

Syntec Pro on kehitetty erittäin imukykyiseksi ja pitäväksi. Nauti sinäkin Babolatin lippulaiva-gripistä!

9,90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Babolat Syntec Pro on suosituin korvaava paksu grippi Babolat-ammattilaispelaajilla, ja he ovat luottaneet Syntec Prohon jo vuosia. Heidän ansiostaan Syntec Pro on kehitetty erittäin imukykyiseksi ja pitäväksi. Nauti sinäkin Babolatin lippulaiva-gripistä!

TEKNISET TIEDOT

Soveltuu: Tennis- padel- ja sulkapallomailaanImukyky taso: 4/5Pituus: 110 cmPaksuus: 1,9 mm

EDUT

  • 1,9mm paksuus takaa erinomaisen tuntuman eikä mailan kahva tunnu kädessä liikaa. Babolat Syntec Pron avulla saat tahmean tuntuman ansiosta paremman pidon mailaasi.
  • Babolatin myydyin korvaava paksu grippi, joka on valikoiman imukykyisin. Mutta jos kätesi hikoilee paljon, käytäthän overgrippiä vieläkin entistä paremman imukyvyn saamiseksi!

Tuotenumero
B670051

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, babolat

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.