Sisältöön

Ribcor Youth 30 - jääkiekkomaila

Uusi pro-tason komposiittimaila LOW KICK POINTILLA. 

149,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Uusi pro-tason komposiittimaila LOW KICK POINTILLA. 

  • Paino 370g. Uusi Nanolite Shield runkomateriaali on entistäkin kevyempi ja kestävämmpi. 
  • Nanolite shield on erillisten komposiittilevyjen kerrostus joka mahdollistaa kevyemmän lopputuloksen, tinkimättä mailan kestävyydestä. 
  • E-varsimuoto, jossa yläosan koverat sivut ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat tukevan ja mukavan otteen mailasta, kun taas keskiosassa koveran etusivun ja suoran takasivun yhdistelmä parantaa käsiteltävyyttä ja kontrollia. 
  • Mailan lavan kantapäässä uusi DUALFEEL teknologia antaa sinulle kiekonkäsittelyssä enitisäkin paremman tunteen kiekkoon. 
  • Mailan nilkka on vahvistettu Skeleton + teknologialla, joka antaa nilkalle lisää isku kestävyytttä.
Ikäryhmä:Youth
Jäykkyys (Flex):30
Merkki ja sarja:CCM|Ribcor

Tuotenumero
HSRC8P-YT-30

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.