Sisältöön

Supertacks AS3 Pro Int 55 -jääkiekkomaila

Uusi Super Tacks AS3 Pro on yksi markkinoiden kevyimmistä Mid Kick point mailoista, painaen vain 385 grammaa (Sr 75 flex).

189,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Uusi Super Tacks AS3 Pro on yksi markkinoiden kevyimmistä Mid Kick point mailoista, painaen vain 385 grammaa (Sr 75 flex). 

Uudessa Max Loading Mid Kick pointissa pehmeämpi keskiosuus auttaa lataamaan maksimaalisen voiman ja jäykempi nilkkaosa säilyttämään kontrollin, joilloin laukaukset lähtevät entistäkin kovempaa ja tarkemmin. 

Mailan komposiittirakenne valmistettu huippuluokan SIGMATEX kuidusta käyttäen uutta Nanolite teknologiaa, jolla saadaan mailasta äärimmäisen kevyt ja erittäin kestävä. 

Erittäin jäykkä ACU4 XX-Stiff laparakenne on vahvistettu sekä kannasta että kärjestä ja sillä tarkkuus säilyy kovimmissakin laukauksissa.

INT Jäykkyydet: 65, 55

INT Lapamallit: P28, P29, P90TM

saatavana myös:

SR Jäykkyydet: 95, 85, 80, 75, 70

SR Lapamallit: P28, P29, P90TM

JR Jäykkyydet: 50, 40

JR Lapamallit: P28, P29, P90TM

YT Jäykkyydet: 30

YT Lapamallit: P28

Ikäryhmä:Intermediate
Jäykkyys (Flex):55
Merkki ja sarja:CCM|Tacks

Tuotenumero
STACKAS355

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.