Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETTacks AS-V SR 75 -jääkiekkomaila

Uusi entistäkin monipuolisempi huippu-tason TACKS AS-V maila MID KICK POINT:lla, jossa joustavampi keskiosuus antaa laukaukseen maksimaalisen voiman siirron ja jäykempi nilkkaosa säilyttää kontrollin.

199,00 €
Koko

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Uusi entistäkin monipuolisempi huippu-tason TACKS AS-V maila MID KICK POINT:lla, jossa joustavampi keskiosuus antaa laukaukseen maksimaalisen voiman siirron ja jäykempi nilkkaosa säilyttää kontrollin.

Mailan perinteinen T-varsimuoto on valmistettu erinomaisesta SIGMATEX komposiitista, joka tekee mailasta entistäkin kevyemmän ja kestävämmän. Mailan nilkassa käytetty SKELETON+ teknologia parantaa kestävyyttä pelin ratkaisevilla hetkillä. ACUFEEL teknologia lavassa tuo tarkkuutta ja kontrollia laukauksiin sekä myös säilyttämällä erinomaisen kiekkotuntuman. Mailan SUPERFAST MICROFEEL grippi antaa erinomaisen tuntuman mailaan.

Ikäryhmä:Senior
Jäykkyys (Flex):75

Tuotenumero
HSAS5SR75

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.