Sisältöön

Zero Rules Short Sleeve Shirt M -miesten t-paita

Columbia Zero Rules on miesten itsestään viilenevä ja tehokkaasti kosteutta siirtävä t-paita hikiliikuntaan ja vapaa-ajan käyttöön. 

35,00 €
Väri
Punainen
Vihreä
Sininen
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Columbia Zero Rules miesten on tarkoitettu erityisesti hikiliikuntaan ja kuumiin oloihin tehokkaan OMNI-FREEZE ZERO™ viilennysmekanismin ansiosta, joka reagoi käyttäjänsä hikoiluun viilentäen itsensä. Omni-Wick™ teknologia siirtää kosteutta tehokkaasti, joten iho pysyy kuivana myös hikoilessa. Paita on käsitelty antimikrobisella aineella, joka estää bakteerien kasvun.

  • OMNI-FREEZE ZERO™ reagoi käyttäjänsä hikoiluun viilentäen itsensä.
  • Omni-Wick™ kosteuden siirtävyys
  • Antimikrobinen käsittely tuotteessa estää bakteerien lisääntymisen
  • 100% Polyesteria

Tuotenumero
1533313

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Columbia

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.