Sisältöön

Hypervent Split Shorts 2 M -miesten shortsit

Kevyet ja hyvin hengittävät juoksushortsit, jotka on suunniteltu lenkeilyyn kuumina kesäpäivinä. Valmistettu teknisestä joustavasta polyesterista.

50,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyet ja hyvin hengittävät juoksushortsit, jotka on suunniteltu lenkeilyyn kuumina kesäpäivinä. Juoksushortsit on valmistettu teknisestä joustavasta polyesterista, ja niiden sisäshortsit on valmistettu hengittävästä polyesterista, joka tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen ja kosteudensiirron. Lisäksi shortseissa on korkea halkaistu sivusauma lisäämään liikkumisvapautta.

Tuotenumero
1914586

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Craft

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.