Sisältöön

Yucatan Plus M. -miesten urheilusandaalit

Klassisen, kestävimmän ECCO OFFROAD -sandaalimme tuore versio joka tarjoaa ylevän mukavuuden, jonka tiedät ja johon luotat, mutta nyt ympäristöystävällisemmällä muotoilulla. Kevyt, kestävä ja ihanteellinen poluilla ja vapaa-ajalla.

130,00 €
Väri
Musta
Ruskea
Beige
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ECCO OFFROAD sandaali on päivitetty kumisella ulkopohjalla, joka sisältää 10% kierrätettyä kumia, ja pohjallinen, joka on valmistettu 20% kierrätetystä EVA:sta, muiden päivitysten ohella. Vettä säästävästä DriTan™-teknologialla kehitetystä pehmeästä ECCO-nahasta valmistettu sandaali on myös virkistetty puhtaammalla designilla ja uusilla väreillä.

  • Pehmeä ECCO-nahka, joka on kehitetty ECCO:n kultaluokitelluissa parkitsemoissa käyttämällä vettä säästävää DriTan™-tekniikkaa
  • Päivitetty muotoilu vähentää käytettyjen materiaalien määrää, mutta silti 3-pisteen säädettävyys ja neopreenivuori pehmeän ja mukavan istuvuuden takaamiseksi
  • Kevyt muotoiltu pohjallinen - valmistettu 20 % kierrätetystä EVA:sta - pehmeällä mikrokuitupäällyksellä pehmusteen ja vakauden takaamiseksi
  • ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology ja välipohjavaahto takaavat pitkäkestoisen iskunvaimennuksen ja jokapäiväisen kävelymukavuuden
  • RECEPTOR®-teknologia takaa erinomaisen vakauden ja dynaamisen tuen maahan törmäyksestä varpaisiin
  • Ylivoimainen pito kumisesta ulkopohjasta, joka sisältää 10 % kierrätettyä kumia

Tuotenumero
822184

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sandaalit, Ecco

Teknologiat

Receptor®

Kehosi on täynnä erittäin herkkiä hermopäitä, joiden tehtävänä on tuntea maailma. Näitä kutsutaan reseptoreiksi. ECCO Receptor® teknologia on tulos monipuolisesta, perinpohjaisesta, kaksi vuotta kestäneestä tutkimuksesta ihmisen jalasta. Receptor® teknologia auttaa kenkiäsi rohkaisemaan jalkasi liikkumaan juuri sillä tavalla kun luonto on ne suunnitellut.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.