Sisältöön

Kajka 65 W -naisten rinkka

Tilava vaellusrinkka, jossa helposti säädettävä, erityisesti naisen selälle muotoiltu Perfect Fit -kantojärjestelmä.

379,00 €
Väri
Vihreä
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kestävä, mukava ja täynnä toimintoja – melko vaatimattomasta ulkopuolestaan huolimatta Kajka on edistyksellinen vaellusrinkka. Rinkassa on moderni puukehikko, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät kuin vastaavilla alumiinisilla. Kantojärjestelmän muotoilu mahdollistaa painavienkin taakkojen kanktamisen miellyttävästi. Helppokäyttöinen Perfect Fit -säätöjärjestelmän avulla rinkka on helppo säätää erilaisille selille sopivaksi. Niin selän pituus kuin olkaviilekkeiden levyys on säädettävissä. Leveä lantiovyö takaa erinomaisen kantomukavuuden pitkinäkin vaelluspäivinä. Rinkan päälokeroon pääsee käsiksi niin päältä kuin sivuvetoketjujen kautta. Päälokero on jaettavissa väliseinällä kahteen osaan, jolloin alaosaa voi käyttää esimerkiksi säilytystilana märille varusteille.Yläläpässä, rinkan sivuilla sekä lantiovyössä on useita vetoketjullisia taskuja. Yläläpän voi myös irrottaa, jolloin se toimii vyölaukkuna. Sadesuoja tulee mukana.

Erityisesti naisen selälle muotoiltu kantojärjestelmä.

  • Materiaali: Vinylon F (100 % vinylaali) ja 100% polyesteri 600D
  • Korkeus: 76 cm
  • Leveys: 35 cm
  • Syvyys: 28 cm
  • Tilavuus: 65 l
  • Paino: 3200 g

Tuotenumero
27092

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fjällräven

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.