Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Grangers Performance Repel Spray
Grangers Performance Repel Spray

Performance Repel Spray -hoitoaine

Edistyksellinen fluorivapaa suihkutettava kylläste kaikille ulkovaatemateriaaleille. Parantaa varusteen vedenhylkivyyttä säilyttäen samalla hengittävyyden. 

 

24,95 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Uusi parannettu koostumus! Entistä parempi vettähylkivyys. Edistyksellinen fluorivapaa suihkutettava kylläste kaikille ulkovaatemateriaaleille. Parantaa varusteen vedenhylkivyyttä säilyttäen samalla hengittävyyden. Suositellaan Gore-Tex®ille ja kaikille vedenpitäville ja hengittäville materiaaleille. Pumppupullon ansiosta ainetta on helppo suihkuttaa enemmän kulutusarimmille alueille ja alueille mihin kohdistuu painetta (esim. takissa hartioihin repun olkaviilekkeiden alueelle tai housuissa takapuoleen). Ympäristöystävällinen, vesipohjainen ja Bluesign- sertifioitu koostumus.  Käyttöohje: 1. Puhdista varuste Grangers Performance Wash (GRF84 tai GRF87) tai Gear Cleaner (GRF77) –pesuaineella ohjeiden mukaan ja asettele litteäksi. 2. Ravista pulloa. 3. Vaikka vaate olisi vielä kostea, suihkuta n 15 cm etäisyydeltä, anna vaikuttaa 2 minuuttia. 4. Poista ylimääräinen aine kostealla liinalla ja anna kuivua luonnollisesti, tai kuivaa rumpukuivaajassa mikäli varusteen hoito-ohjeet sen sallivat. 

Tuotenumero
GRF150

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hoitoaineet, Grangers

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.