Sisältöön

Birdie Technical polo W -naisten pikeepaita

Tekninen t-paita esimerkiksi golfiin. Paidan valmistuksessa on käytetty kevyttä ja kosteutta siirtävää materiaalia, joka on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaalista.

49,90 €
Väri
Sininen
Pinkki
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tekninen pikeepaita esimerkiksi golfiin. Paidan valmistuksessa on käytetty kevyttä ja kosteutta siirtävää materiaalia, joka on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaalista. Paidan materiaali on erittäin hengittävä ja kevyt. Tekninen sekä joustava materiaali kuivuu nopeasti aktiivisemmassa menossa.

Birdie paita sopii niin aktiiviseen käyttöön kuin jokapäiväiseen kaupunki käyttöön.

  • Lyhythihainen kauluspaita
  • Normaali mitoitus
  • T-paidan materiaali hengittää ja siirtää kosteutta
  • Pienet sivuhalkiot helmassa

Tuotenumero
650449

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Halti

Teknologiat

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.