Sisältöön

Hanki Warm hybrid pants W+ -naisten hybridihousut

Hanki Warm hybridihousut on täydellinen valinta lämmittelyyn ja matalasykkeisiin treeneihin kylmällä ilmalla.

149,00 €
Väri
Musta
Beige
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hanki Warm plusmitoitetut hybridihousut on täydellinen valinta lämmittelyyn ja matalasykkeisiin treeneihin kylmällä ilmalla. Hanki warm housut on paksuimmat hiihtohousumme. Nämä suojaavat housut soveltuu erinomaisesti maastohiihtoon ja talvijuoksukäyttöön. Housujen etureisien sekä takapuolen paneelit on täytetty kierrätetyllä Microtherm® -vanulla, joka on erittäin lämmityskykyinen ja kevyt eristemateriaali. Lämpimät paneelit yhdistettyinä tuulenpitävään Stormwall® -kalvoon ja joustava materiaali takaavat huippuluokan treenikokemuksen kylmissä olosuhteissa. Heijastavat yksityiskohdat tuovat housuihin näyttävän ulkonäön ja näkyvyyttä pimeänä vuodenaikana.

  • Tuulenpitävä Stormwall® -materiaali
  • Istuva leikkaus ja lämpimät paneelit etuosassa sekä takapuolella
  • Sivuvetoketju vyötäröllä
  • Vetoketjullinen takatasku
  • Heijastavia yksityiskohtia
Erikoismitoitus:plus-mitoitus

Tuotenumero
860802

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Halti

Teknologiat

STORMWALL®

On tuulta pitävä materiaali, jota käytetään tuotteissa, joissa halutaan erittäin hyvää tuulenpitoa, erinomaista hengittävyyttä sekä vettähylkivyyttä. Stormwall® materiaalin erinomainen tuulenpitävyys saavutetaan joko kudontatekniikalla, yhdistämällä pinta ja vuorikangas toisiinsa tai lisäämällä pintakankaan sisäpuolelle kalvomainen sively. Tuloksena on hengittävä, kevyt materiaali, josta valmistetut tuotteet soveltuvat erinomaisesti aktiiviseen, kovasykkeiseen käyttöön. Stormwall® materiaaleja käytetään vaatteiden lisäksi laajalti myös käsineissä ja talvimalliston tuulisuojatuissa pipoissa.

Microtherm

Microtherm on kevyt ja ohueksi prässätty vanu, joka toimii loistavasti lämpöeristeenä teknisten ja vedenpitävien materiaalien kanssa. Mikrokuidusta valmistettu vanu on joustava ja lämmin. Microtherm säilyttää ominaisuutensa hyvin kovassa käytössä ja pesussa. 

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.